Buzele contribuie la conturarea unui zambet frumos si seducator, iar ingrijirea lor trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Ca si conturul ochilor, buzele necesita produse speciale de ingrijire si protectie: creme reparatoare, balsamuri hranitoare pentru anotimpurile reci si protectoare cu SPF pentru anotimpurile calde, exfoliante.

Temperaturile scazute, soarele puternic, alimentatia, hidratarea insuficienta, umezirea buzelor sunt cateva din cauzele care duc la uscarea buzelor, iar rujurile isi pierd orice farmec daca buzele pe care se aplica sunt uscate, deshidratate, crapate.

Frumusetea buzelor se mentine printr-o ingrijire zilnica. Daca ai incercat o multime de produse cosmetice concepute pentru ingrijirea buzelor crapate sau uscate si nu ai obtinut rezultatele dorite, Lady Bio iti vine in ajutor cu o gama variata de produse naturale care previn si trateaza buzele uscate, le mentin hidratarea si aspectul sanatos.

Citeste mai departe si vei afla ce ai de facut pentru a avea buze senzuale, catifelate.

1. Exfoliaza buzele

Mai mult ca sigur ai auzit de exfolierea tenului si a corpului. Ceea ce nu multe dintre noi stim, este ca si buzele au nevoie de o exfoliere saptamanala. Prin acest procedeu se inlatura celulele moarte, se intarzie procesul de imbatranire a buzelor (se previne aparitia liniilor adanci si vizibile), se favorizeaza hidratarea mai profunda si se grabeste vindecarea in cazul in care buzele sunt crapate.

3 exfoliante naturale pentru buze frumoase

LipScrub PuroBio Cosmetics cu granule exfoliante din samburi de caise, unt de cacao si shea bio cu proprietati nutritive si hidratante. Stimuleaza regenerarea celulara si catifeleaza buzele.

Exfoliant de buze cu citrice si zahar Biofficina Toscana - indeparteaza eficient celulele moarte de pe buze, netezeste si catifeleaza buzele. Poate fi folosit si pentru a elimina punctele negre din jurul buzelor.

Scrub buze delicios Biofficina Toscana - particulele fine de zahar catifeleaza, iar mierea hidrateaza buzele in profunzime.

2. Hidratare

In caz de buze crapate si foarte uscate se recomanda utilizarea de creme reparatoare care sa restituie buzelor frumusetea de odinioara.

LipCream PuroBio Cosmetics este o crema nutritiva bogata in ingrediente hidratante (unt de shea, ulei de floarea soarelui, glicerina vegetala, vitamina E) care protejeaza buzele de vant, frig si previne deshidratarea acestora.

Crema reparatoare buze cu citrice Biofficina Toscana - special formulata pentru hidratarea buzelor uscate si repararea buzelor crapate. Protejeaza buzele de soare, vant si este ideala ca baza pentru ruj sau luciu de buze. Crema de buze Biofficina Toscana confera volum buzelor si are efect anti-ageing.

Crema reparatoare buze delicioasa Biofficina Toscana - vindeca si protejeaza buzele foarte uscate si crapate, readuce confortul, catifeleaza si minimizeaza iritatiile.

Pentru hidratarea zilnica se recomanda folosirea unui balsam de buze stick (strugurel). Indiferent de sezon, ca si pielea, buzele au nevoie de hidratare intensa, iar strugurelul este un produs usor de folosit si la indemana tuturor.

Daca iti doresti o ingrijire adecvata a buzelor, atunci cu siguranta vei fi incantata de unul din cele 6 balsamuri de buze de la PuroBio Cosmetics (hidratant, antirid, volum, etc) sau de unul din cele 4 balsamuri de buze ayurvedice Soultree cu lotus, hibiscus, galbenele sau violete. disponibile AICI

Toate produsele recomandate pentru ingrijirea buzelor contin ingrediente active 100% naturale, fara parabeni si alte derivate din petrol (propylene glicol, parabeni, PEG-uri, parafina, uleiuri minerale), coloranti sau parfumuri sintetice.

Related products

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .