Daca iti place sa-ti porti parul drept, dar doresti sa limitezi folosirea placii sau a produselor pentru netezirea si indreptarea parului pline de chimicale din comert, Biofficina Toscana, producator Italian de cosmetice bio, iti propune 3 produse (sampon, balsam, lotiune) special concepute pentru indreptarea parului fara placa si fara chimicale.

Placa de intins parul este unul din cele mai des folosite gadgeturi pentru modelarea parului, pentru obtinerea unei coafuri perfecte. Aceasta poate fi prietena ta cea mai buna cand iti doresti rapid un par drept si dusmanul parului tau daca iti doresti sa ai un par frumos si sanatos.

Uscarea excesiva a parului este unul din efectele negative ale folosirii placii. Caldura excesiva declanseaza starea de uscaciune, priveaza parul de uleiurile sale naturale, contribuie la pierderea elasticitatii si stralucirii parului. Folosirea frecventa a placii declanseaza electrizarea parului, fragilizeaza si subtiaza firul de par, degradeaza varfurile, strica ondulatia parului cret si poate cauza caderea si rarirea parului.

Tratamentul cu keratina este o alta metoda de indreptare a parului foarte populara in ziua de azi. Din pacate aceasta metoda poate avea un impact negativ asupra sanatatii noastre. Specialistii sustin ca acest procedeu nu este foarte sigur din cauza formaldehidei rezultata din contactul caldurii excesive a placii cu cheratina care este o substanta chimica. Formaldehida poate cauza iritatii ale pielii, ochilor si ale cailor respiratorii. Inhalata in concentratii mari poate determina aparitia cancerului.

Daca placa sau tratamentul cu cheratina nu sunt o solutie pentru tine, Biofficina Toscana si-a propus sa-ti vina in ajutor cu 3 produse bio, bogate in principii active, special concepute pentru indreptarea parului in mod natural.

Produsele Biofficina contin ingrediente naturale din regiunea Toscana:

Produse naturale indreptare par Biofficina

- extract de struguri si suc de rodie cu proprietati antioxidante, hidratante si protectoare pentru firul de par. Extractul din struguri bio contine flavonoizi, antocianine si taninuri cu proprietati antioxidante, acizi organici, saruri minerale si vitamine. Sucul de rodie contine glucide, vitamina C, minerale si polifenoli ce protejeaza parul de efectele negative ale radicalilor liberi. Impreuna, cele 2 ingrediente protejeaza si intaresc parul.

- molecole de origine naturala ce conditioneaza parul. Este vorba de un mix de 2 molecule, una obtinuta prin saponificarea si esterificarea de uleiuri si zaharuri de origine naturala si una ce prezinta o deosebita afinitate pentru keratina parului. Cele 2 molecule intind parul in mod natural si imbunatatesc aspectul acestuia lasandu-l placut la atingere.

- proteine vegetale din soia si in. Proteinele vegetale conditioneaza parul, il protejeaza si impiedica electrizarea statica a parului. Proteinele creeaza un film protector de-a lungul firului de par impiedicand despicarea varfurilor si ruperea parului. Datorita proteinelor parul devine usor de pieptanat, mai puternic si neted.

- Luminescine® - ingredient inovativ obtinut din lumanarica ce confera parului stralucire, absoarbe radiatiile UV, confera parului un aspect matasos, neted. Testele in vitro au demonstrat ca acest ingredient ajuta la contracararea radicalilor liberi.

Sampon pentru indreptarea parului - Biofficina Toscana

Samponul Biofficina Toscana contine tensioactivi de origine vegetala ce produc o spuma bogata si cremoasa, molecule inovatoare care disciplineaza parul, faciliteaza pieptanarea si lasa parul catifelat si placut parfumat. Este ideal atat pentru parul drept cat si pentru parul ondulat, cret.

Contine extract din struguri, suc de rodie, peptide vegetale din soia care asigura nivelul optim de hidratare si netezeste fibra capilara si din in cu proprietati emoliente, hidratante si lenitive.

Samponul se diferentiaza de celelalte prin faptul ca contine cele 2 molecule inovatoare care intind parul in mod natural si imbunatatesc aspectul acestuia lasandu-l placut la atingere.

Samponul pentru intinderea parului este foarte concentrat si trebuie diluat cu unul din cele 4 hidrolate Bioficina Toscana (rozmarin, salvie, chiparos, lavanda). Pentru diluarea samponului se recomanda utilizarea recipientului gradat marca Biofficina. Descopera samponul AICI!

Balsam pentru indreptarea parului – Biofficina Toscana

Contine extract din struguri si suc de rodie ce protejeaza si intaresc parul, proteine din soia si in ce conditioneaza parul si il hranesc, molecule de origine naturala care disciplineaza parul si faciliteaza procesul de indreptare a parului ondulat, cret, rebel, Luminescine® ce confera parului stralucire.
Balsamul faciliteaza pieptanarea si procesul de indreptare lasand parul catifelat si stralucitor. Descopera balsamul AICI!

Lotiune indreptare par Biofficina Toscana

Lotiunea ajuta la mentinerea efectului de par drept, impiedica electrizarea statica responsabila de parul rebel, catifeleaza parul fara sa-l incarce. Se foloseste impreuna cu celelalte 2 produse pentru indreptarea parului. Descopera lotiunea AICI!

3 produse bio pentru un par drept si catifelat

Daca vrei sa ai parul drept fara sa apelezi la placa de par sau produse chimice ai la dispozitie 2 optiuni: il lasi asa cum este sau folosesti produsele naturale Biofficina Toscana pentru a-l indrepta. Pentru rezultate optime spala parul cu samponul special conceput pentru intinderea parului, foloseste balsamul din aceeasi gama si aplica lotiunea pentru intinderea si disciplinarea parului.

Indreptarea parului cu produsele Biofficina Toscana este o solutie perfecta pentru orice tip de par. Acestea lasa parul drept, matasos, placut parfumat. Sunt o laternativa sanatoasa la celelalte produse din comert pline de chimicale deoarece nu contin parabeni, SLES, SLS, alcool, silicon, coloranti sau alte derivate din petrol.

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .