Pielea iti este carte de vizita. De cum esti vazuta prima data, felul in care arati ii permite privitorului sa isi formeze o parere despre tine. Suna superficial? Poate ca da, insa atunci cand te gandesti ca felul in care arata pielea ta (cel mai mare organ al corpului tau) spune multe inclusiv despre sanatatea ta, iti dai seama ca e important sa fii preocupata de cum iti arata chipul.

Totusi, astazi nu discutam despre piele in general, ci acordam atentie in mod special tenului care trebuie ingrijit cu deosebita grija si atentie. Fiind in permanenta descoperit, este cel mai afectat de poluare, soare, si alti factori externi. Pentru a-i preveni degradarea si imbatranirea trebuie sa treci mai departe de clasica rutina binecunoscuta din mama in fiica: curatare, tonifiere, hidratare. Bineinteles, acesti pasi sunt obligatorii zilnic, insa sunt momente cand pielea fetei trebuie ajutata cu ceva in plus. Iar aici apar in peisaj mastile bio, care redau frumusetea si stralucirea tenului tau.

Daca nu esti familiarizata cu tipurile de masti care exista, acum e momentul sa citesti despre ele pentru a te informa in acest sens si pentru a face o alegere corecta si educata atunci cand iti cumperi cosmetice noi.

Mastile tip crema sunt in general ideale pentru pielea normala si uscata, insa exista si produse gandite special pentru tenul gras. Sunt genul de masti care hidrateaza pielea, ii confera luminozitate si elasticitate, exact acel aspect tineresc la care toata lumea viseaza. Produsele alese ar trebui sa contina unturi, uleiuri si extracte vegetale care combat imbatranirea si catifeleaza tenul.

La o privire mai atenta poti gasi in aceasta categorie masti de lifting, masti matifiante, masti nutritive, masti pentru detoxifiere, masti antirid, dar si altele, in functie de nevoile tale.

Acestea sunt simplu de aplicat: pe fata curatata in prealabil, intr-un strat fin, lasandu-se pe ten pentru a-si face efectul atat timp cat sugereaza producatorul.

Pe www.ladybio.ro poți comanda fie produse de 100 de ml din gama Bioearth (amintim aici doar mastile senzationale pentru lifting cu zmeur si antirid cu minunatul goji ), fie masti PuroBIO pentru o singura utilizare (pe site ai de unde alege, iti prezentam insa doua favorite: masca Miranda cu banane creata pentru ten gras, si masca Brenda cu struguri verzi pentru ten uscat).

Mastile faciale exfoliante sunt gandite in general pentru piele mixta si grasa, si in general pentru tenul problematic, cu tendinte acneice. Acestea ajuta la curatarea in profunzime a zonei T si a eliminarii punctelor negre, si au in compozitie ingrediente specifice pentru tenul mixt, gras. Exista si masti exfoliante care se pot folosi pentru tenul normal, uscat. Diferenta consta in ingredientele pe care aceste masti le contin.

Pe site-ul nostru vei gasi diferite tipuri de argila marca Erbe di Janas (roz, rosie, galbena, alba si verde) cu ajutorul carora poti concepe mastile ideale pentru tenul tau, dar si masti pentru ten ayurvedice Khadi, care au la baza argila multani mitti. Printre favoritele noastre sunt cea cu portocale de la Khadi pentru tenul mixt si cea cu trandafir de Damasc, cu efect anti-age, o alegere excelenta pentru tenul matur.

Mastile tip foaie sau servetel (sheet masks) reprezintă varianta ideala pentru persoanele ocupate, care doresc sa acorde atentie tenului fara prea multa bataie de cap. Sunt usor de folosit, nu implica pregatire prealabila a tenului (poate doar o exfoliere), iar daca alegi sa folosesti asa ceva te poti relaxa linistita in timp ce ai una pe fata. Sau poti lucra, citi sau te poti uita la televizor in timp ce aceasta isi face efectul.

Exista astfel de masti pentru toate tipurile de ten, asa ca alege ghidandu-te dupa nevoile tale. Alege sa folosesti una inainte de somn, o astfel de masca fiind plina de ingredinete benefice pentru ten care il vor ajuta sa arate perfect in special in combinatie cu un somn lung si odihnitor, fara a incarca pielea. In general, un astfel de produs cosmetic isi face treaba in aproximativ jumatate de ora, dupa care poti da foaia jos de pe fata si masa restul de produs in piele. Printre favorite vom enumera masca cu suc de mere pentru energizarea tenului, precum si masca anti-pete Bioearth care reda pielii nuanta sa naturala.

Mastile peel-off sunt ultimele pe care le vom aminti in cadrul acestui scurt ghid, fara vreo intentie de a le minimiza rolul. Acestea sunt excelente pentru a indeparta murdaria si celulele moarte de pe piele, iar pentru efecte maxime ar trebui sa contina doar ingrediente naturale, extracte din fructe sau plante. Acestea sunt lichide sau gel, se aplica pe ten, imbracandu-l ca o haina care se usuca si ia cu ea impuritatile de pe piele atunci cand este indepartata.

Extrem de simplu de utilizat, acestea exista pentru toate tipurile de ten, iar pe www.ladybio.ro avem variante curate de masti pentru un ten nu doar aspectuos, ci si sanatos. In aceasta categorie includem printre favorite masca Kelly cu spirulina pentru ten uscat, si masca Olivia cu smochine gandita pentru a reda luminozitatea si elasticitatea pielii obosite si terne.

Bineinteles, in comert vei gasi rafturi intesate de masti care promit tineretea fara batranete, insa un pic de atentie acordata etichetei aflate bine ascunsa in spatele promisiunilor este intotdeauna binevenit. Tenul tau merita grija, merita rasfat, merita atentie, fara a sacrifica asteptările legate de produse. Uita de chimicale, alege sanaos, concentreaza-te pe produse eco, recunoscute internațional pentru proprietatile lor. Acestea sunt concepute, dezvoltate si testate special pentru a oferi pielii tale bogatia naturii.

Prin intermediul www.ladybio.ro dorim sa facem mai mult decat comert - sa oferim informatie cheie si sansa de a folosi produse curate si sanatoase oricarei femei interesate de tot ce este mai bun pentru corpul sau.

Comanda masti pentru ten

Related products

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .