Produsele producatorului Natura Siberica

Natura Siberica ofera produse cosmetice naturale si organice realizate din ingrediente unice provenite din tinuturile virgine din Siberia. In ceea ce priveste igiena orala, Natura Siberica propune o gama variata de paste de dinti care te ajuta sa ai o dantura sanatoasa si un zambet seducator: inlatura placa bacteriana, albesc dintii, improspateaza respiratia.

Indiferent de tipul de ten, Natura Siberica are crema de fata ideala, bogata in plante folosite in mod traditional de femeile din Siberia, adevarate elixiruri de sanatate si frumusete folosite la curtea imperiala Rusa.

Natura Siberica este singurul producator de cosmetice care foloseste derivatul din ulei de pin siberian ca baza pentru produsele sale. Uleiul de pin siberian este de cateva ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline si are o concentratie ridicata de vitamina F. Datorita calitatilor sale, este un remediu excelent pentru frumusete, cu proprietati emoliente si antioxidante peste medie.

Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.

Mai multe
Se afiseaza 1-13 din 13 articole
Se afiseaza 1-13 din 13 articole