Betisoare parfumate cu Flora – Sattva Ayurveda

Betisoare parfumate cu Flora – Sattva Ayurveda

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT46  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 17,00 Lei
17,00 Lei cu TVA
  • gama variata de betisoare parfumate naturale – alege aroma preferata
  • betisoare realizate manual in India
  • au un parfum natural, nu contin petrochimicale

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Betisoare parfumate cu Flora – Sattva Ayurveda

Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani. Nu contin parfumuri sintetice si nici ingrediente derivate din petrol. Betisoarele sunt realizate manual din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn.

Sattva se manifesta prin bunatate, pozitivitate, adevar, serenitate, abordare holistica, creativitate, echilibru, incredere, virtuozitate, armonie, intelepciune (atras catre dharma si jnana (cunoastere)).

Utilizare: Se aseaza betisorul pe suportul Sattva si se aprinde, stingand apoi flacara. Va mocni timp de 60-70 minute. Contine: 15 betisoare parfumate - 30 g Made in India.

Betisoare parfumate cu Flora (Sathya) - au o aroma florala cu note delicate de vanilie si lamaie. Aroma de frangipani este una exotica, iar florile sunt folosite in tarile estice pentru a sarbatori evenimente importante precum zilele de nastere, iubirea, casatoria, evenimente sociale si religioase.

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .