Parfum de camera natural Teti – Tiama Home

Parfum de camera natural Teti – Tiama Home

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Tiama   |  
THOME01  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 85,00 Lei
85,00 Lei cu TVA
  • odorizant de camera cu parfum 100% natural
  • transforma incaperea intr-un loc primitor si confortabil
  • aroma florala si pasionala

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Parfum de camera natural Teti – Tiama Home, 100ml

Parfumul de camera TETI are o aroma pasionala cu note florale. Difuzorul de aroma binedispune si este un element de decor potrivit oricarui stil. Compozitia sa Vegan Friendly 100% naturala, face din acest parfum un adevarat “parfum pentru suflet” care, prin simtul mirosului, stimuleaza emotii placute legate de memoria noastra olfactiva. 

Parfum de camera Tiama Home nu contine uleiuri minerale, parafina, derivate din petrol, fosfati, SLES, ceara sintetica, silicon, carbomer, PEG, PPG, EDTA, BHA/BHT, parabeni, parfum sintetic, amoniac, ingrediente de origine naturala, etc. 

Parfumul de camera Tiama Home este 100% plastic free. Recipientul este de sticla, capacul si betisoarele din lemn (6 buc), cutia din carton. Variatiile de culoare ale parfumului denota naturalitatea ingredientelor.

Gama Tiama Home contine 5 parfumuri de camera: Teti - nimfa de mare (aroma florala), Dafne - nimfa de apa (aroma lemnoasa), Calipso - nimfa de mare (aroma mediteraneana), Clizia - nimfa oceanica (aroma fructata), Esperia - nimfa cereasca (aroma citrica).  

Colectia de nimfe: parfumuri naturale cu extracte botanice bio inspirate de puterile divine ale padurilor, muntilor, copacilor, apelor si izvoarelor. In mitologia greaca si romana, nimfele erau fiinte nemuritoare. personificari ale fertilitatii si ale puterii naturii.

Utilizare: se introduc betisoarele in sticla de parfum, iar aroma se va evapora treptat prin intermediul acestora. Pentru a improspata parfumul din incapere, se recomanda rotirea betisoarelor din cand in cand. Parfumul este indicat pentru spatii de 15 m². Pentru spatii mai mari se recomanda amplasarea a doua parfumuri de camera, in colturi opuse ale incaperii. 

A nu pastra departe de surse de caldura si lumina. A nu se lasa la indemana copiilor. Variatiile de culoare ale parfumului denota naturalitatea ingredientelor. 

Ingrediente parfum de camera Teti:  Alcohol denat., Parfum**, Iris pallida root extract*, Viola Tricolor Extract*, Aqua, Glycerin, Limonene**, Linalool**, Citral**.

* bio

** din uleiuri esentiale

bio
on

Extractul de iris contine isoflavone cu proprietati antioxidante care protejeaza pielea neutralizand efectul radicalilor liberi. Reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor, hraneste in profunzime si mentine nivelul optim de apa in piele.  In plus confera un parfum placut.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .