Betisoare parfumate – 17 arome -...

Betisoare parfumate – 17 arome - Sattva Ayurveda

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT31  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 17,00 Lei
17,00 Lei cu TVA
  • gama variata de betisoare parfumate naturale – alege aroma preferata
  • betisoare realizate manual in India
  • au un parfum natural, nu contin petrochimicale
Alege Aroma Preferata
  • Lavanda
  • Lotus
  • Patchouli
  • Migdale Dulci
  • Tulsi
  • Vanilie
  • Cedru
  • Champa
  • Cardamon
  • Iasomie
  • Neroli
  • Santal
  • Flora
  • Trandafir
  • Cuisoare
  • Scortisoara

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Betisoare parfumate – diverse arome - Sattva Ayurveda

Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani. Nu contin parfumuri sintetice si nici ingrediente derivate din petrol. Betisoarele sunt realizate manual din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn.

Sattva se manifesta prin bunatate, pozitivitate, adevar, serenitate, abordare holistica, creativitate, echilibru, incredere, virtuozitate, armonie, intelepciune (atras catre dharma si jnana (cunoastere)).

Utilizare: Se aseaza betisorul pe suportul Sattva si se aprinde, stingand apoi flacara. Va mocni timp de 60-70 minute. Contine: 15 betisoare parfumate - 30 g Made in India.

Betisoare parfumate naturale Sattva Ayurveda

Betisoare parfumate cu Lavanda - Lavanda este considerat un antiseptic natural care elimina toxinele si bacteriile care polueaza aerul. Prin ardere, betisoarele purifica aura camerei, reduc stresul si tensiunea nervoasa, stimuleaza autovindecarea spiritului si a corpului.

Aroma linistitoare de lavanda inunda placut orice incapere, calmeaza si contribuie la un somn odihnitor.

Betisoare parfumate cu Lotus - floarea de lotus este recunoascuta in India ca o planta sfanta care transmite fericire. Aroma unica si delicata a lotusului are efect calmant si relaxant, improspateaza aerul din incapere si asigura o stare de echilibru. Betisoarele cu Lotus sunt perfecte pentru meditatie si yoga.

Betisoare parfumate cu Patchouli - are un parfum intens, specific, linistitor, pamantos. Conform medicinei ayurvedice antice, paciuli creste energia si imbunatateste starea de spirit. Stimuleaza sistemul nervos si reduce stresul. Betisoarele sunt folosite adesea in ritualurile hinduse si in timpul meditatiei.

Betisoare parfumate cu Migdale Dulci (Sweet Almond) - aroma unica a migdalelor calmeaza simturile, atenueaza oboseala si ofera un moment de relaxare.

Betisoare parfumate cu Tulsi (Busuioc Sfant) - esenta de busuioc se obtine prin distilarea frunzelor de busuioc. Busuiocul este considerat o planta sfanta si este folosit in ceremoniile religioase in marea majoritate a caselor hinduse. In medicina ayurvedica, tulsi este folosita ca planta mediciala tratament in cazul tusei prelungite.

Betisoare parfumate cu Vanilie (Vanilla) - Vanilia are o aroma unica, dulce, care imbunatateste starea de spirit si induce o stare de bine generala. Parfumul de vanilie stimuleaza simturile.

Betisoare parfumate cu Cedru (Cedar) - cedrul este un copac care face parte din familia pinului si este cunoscut pentru ca ofera protectie. Este folosit pentru ritualuri si ceremonii. Are o aroma minunata care persista.

Betisoare parfumate cu Champa - este o aroma folosita in templele hinduse si budiste. Betisoarele contin lemn de santal si magnolie. Aroma magnoliei (champak) este una nobila.

Betisoare parfumate cu Cardamon - cardamonul este unul din cele mai scumpe condimente din lume. Are un parfum relaxant, stimulant, exotic. In ayurveda, cardamonul stimuleaza si calmeaza fluxul de energie in organism.

Betisoare parfumate cu Iasomie (Jasmine) - iasomia este frecvent utilizata in aromaterapie. Are o aroma relaxanta, calmanta si antidepresiva. Aroma este dulce, intensa, si este perfecta pentru casa ta.

Betisoare parfumate cu Neroli (flori de portocala) - planta originara din sud-estul Asiei cu o aroma intensa cu proprietati antidepresive. Floarea de portocal este un simbol al inocentei si puritatii.

Betisoare parfumate cu Santal (sandalwood) - lemnul de santal, cunoscut de mii de ani pentru proprietatile sale vindecatoare, este folosit in medicina chineza si ayurvedica inclusiv in zilele noastre. In India, santalul este folosit in ritualurile spirituale si mistice.

Datorita proprietatilor sale, santalul aduce constiinta de sine (stimuleaza activitatea glandei pineale), concentrarea, este folosit pentru meditatie si in diverse ritualuri Indiene. Aroma balsamica cu note calde a lemnului de santal te calmeaza, relaxeaza si te ajuta sa adormi mai repede.

Betisoare parfumate cu Flora (Sathya) - au o aroma florala cu note delicate de vanilie si lamaie. Aroma de frangipani este una exotica, iar florile sunt folosite in tarile estice pentru a sarbatori evenimente importante precum zilele de nastere, iubirea, casatoria, evenimente sociale si religioase.

Betisoare parfumate cu Trandafir (Rose) - betisoarele cu trandafir au o aroma dulce, delicala, florala care imbunatateste starea de spirit. Conform medicinei Indiene, trandafirul stimuleaza energia feminina. Creeaza o atmosfera romantica, si induce emotii pozitive. Aroma te face sa crezi ca esti intr-o gradina cu trandafiri. Celebreaza-ti feminitatea si unicitatea in fiecare seara.

Betisoare parfumate cu Cuisoare (Clove) - betisoarele au o aroma calda, care calmeaza si ajuta la disiparea emotiilor negative. Promoveaza optimismul, purifica aerul, atrage iubirea si protejeaza impotriva deochiului. Ideale pentru a imbunatati atmosfera acasa, ajuta cu concentrarea si procesul de aducere-aminte.

Betisoare parfumate cu Scortisoara (Cinnamon) - betisoarele au o aroma condimentata, dulce. Conform medicinei ayurvedice, scortisoara atrage atrage abundenta, bani si bucurie de viata in viata noastra. Reduce tensiunea nervoasa, relaxeaza mintea si este un afrodisiac.

Betisoare parfumate cu Tamaie (Franc) - tamaia are o aroma rasinoasa cu note delicate de citrice si a fost folosita de mii de ani in ritualurile de purificare, meditatie si medicina. Reduce anxietatea, stimuleaza relaxarea, concentrarea si capacitatea de a invata mai repede.

5903794180208

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .