Balsam de par volum cu sofran, 250ml - Maternatura

Balsam de par volum cu sofran, 250ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP46  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA

Balsamul de par cu sofran Maternatura este ideal pentru parul rar, fara volum care are nevoie de hidratare. Nu incarca parul, ii confera stralucire, manevrabilitate, ajuta la descalcire si il face mai usor de coafat.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Balsam de par pentru volum cu sofran, 250ml - Maternatura

Balsam de par bogat in ingrediente naturale care imbunatatesc textura parului, ii intaresc, repara si ii ofera elasticitate. Recomandat pentru parul fragil, rar, fara volum, degradat din cauza tratamentelor chimice. 

Balsamul pentru volum Maternatura contine:

- extract de sofran care hidrateaza si confera stralucire

- alge brune si spirulina, bogate in vitamine (A, C si B), minerale (fier, fosfor, cupru, magneziu si iod), proteine si acizi grasi esentiali care imbunatatesc oxigenarea tesuturilor, eliminarea toxinelor si asimilarea ingredientelor active

- extract de quinoa care confera stralucire si repara firul de par imbunatatind astfel textura acestuia

- extracte de bambus si baobab, bogat in vitamina E si antioxidanti, care hidrateaza parul fragil, degradat

- ginseng si extract de frunze de vita de vie, bogate in antioxidanti, care revitalizeaza parul si previne despicarea varfurilor

Utilizare: se aplica pe parul umed dupa samponare, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste.

Ingrediente balsam de par cu sofran pentru volum Maternatura -  Aqua [Water] (Eau), Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Lauryl lactyl lactate, Helichrysum italicum flower extract (*), Lavandula angustifolia (Lavender) flower extract (*), Eucalyptus globulus leaf extract (*), Prunus armeniaca (Apricot) fruit extract (*), Laminaria japonica extract, Spirulina maxima extract, Hydrolyzed quinoa, Betaine, Sodium chloride, Glycerin, Behenamidopropyl dimethylamine, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Lactic acid, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate. 

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .