Rimel ayurvedic natural Negru - Soultree
Rimel ayurvedic natural Negru - Soultree
Rimel ayurvedic natural Negru - Soultree
Rimel ayurvedic natural Negru - Soultree
Rimel ayurvedic natural Negru - Soultree
Rimel ayurvedic natural Negru - Soultree

Rimel ayurvedic natural Negru - Soultree

0 1 2 3 4
2,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Soultree   |  
STMBK  |  

Stoc epuizat
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA

Cauti un rimel natural, de calitate, care nu incarca genele, si are un efect de alungire si volum? Incearca rimelul ayurvedic Soultree.

Formula ayurvedica, naturala. 


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Rimel ayurvedic natural Negru - Soultree 6gr 

Rimel natural multi-efect pentru volum si alungire. Usor de purtat, rimelul nu incarca genele si are o formula naturala: contine extract de ceai verde si uleiuri de ricin si chimen negru care promoveaza cresterea genelor.

Rimelul Soultree este solutia naturala pentru gene lungi si privire intensa.

Culoare: Negru

Ingrediente: Aqua, Glycerine, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Stearic Acid, Cera Alba (Beeswax), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Juice*, Rosa centifolia (Rose) infusion*, Sodium Citrate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cetyl Alcohol, Olea Eurpaea (Olive) Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Isoamyl Laurate, Nigella Sativa (Black seed) Seed Oil, Camellia Sinensis (Tea Leaves) ext*, Tocopherol, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil*, Magnesium Aluminium Silicate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil.May Contain CI 77491,CI 77492, CI 77499, CI77742, CI 77019, CI77891, CI 77007.

*ingredient bio, **componente ale uleiurilor esentiale

Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 2,00/5
0 1 2 3 4
(2/5

E ca si cum n-ar fi

Stele: 0 1 2 3 4

Dezamagita de efectul estetic pe care il creeaza care este cam deloc. Nu curbeaza, nu lungeste, nu ingroasa genele iar pana se usuca de clip esti te-ai si manjit. Poate in timp voi vedea efectul ayurvedic de regenerate si hranire Al genelor daca il folosesc drept prim stray ca si o baza de gene Insa trebuie adaugat un alt rimel pt un effect precum singur este ca si cum n-ar fi rimel deloc.


group_work .