• -50%
Gel igienizant pentru maini Cosmofarma

Gel igienizant pentru maini Cosmofarma

(momentan nicio recenzie)
Producator : Cosmofarma   |  
CSM01  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 23,00 Lei
23,00 Lei
11,50 Lei cu TVA

Gel igienizant pentru maini pe baza de alcool pentru curatarea mainilor atunci cand apa si sapunul nu sunt o optiune.

Este produsul ideal pentru igienizarea mainilor atunci cand calatorim cu mijloacele de transport in comun, mergem la cumparaturi, frecventam centre comerciale aglomerate sau mergem la lucru.

Nu necesita clatire.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel igienizant pentru maini pe baza de alcool Cosmofarma, 50ml

Igienizarea mainilor este esentiala pentru o igiena personala corespunzatoare. Gelul igienizant pentru maini este alternativa ideala atunci cand nu este posibila spalarea mainilor cu apa si sapun. Rolul acestuia este de a limita riscul de infectii atunci cand instinctiv ducem mainile la gura sau nas si ne frecam ochii.

Gelul se poate utiliza cand folosim mijloacele de transport in comun, cand mergem la cumparaturi, la locul de munca, cand tusim, stranutam sau ne suflam nasul si nu avem posibilitatea de a ne spala, inainte de a atinge pe oricine sau orice alt obiect.

Gelul pentru maini contine un mix de ingrediente cu proprietati igienizante (alcoolul etilic denaturat si clorhexidina) si un mix de ingrediente naturale care mentin pielea catifelata si hidratata (brusture, ienupar, salvie, lavanda, coada soricelului, arnica, nasturel).

Ideal pentru toate tipurile de piele. Nu usuca pielea mainilor. Acest produs contine o cantitate mare de alcool care se evapora in contact cu aerul. Gelul nu necesita clatire iar pielea mainilor este uscata dupa folosire, curata si revigorata.

Igienizant. Emolient. Fara clatire. Revigorant. Nu usuca pielea mainilor. Ideal pentru toata familia.

Utilizare: Se aplica in palma o cantitate de gel igienizant suficienta cat sa poata fi utilizata pe toata suprafata mainilor. Gelul se maseaza respectand tehnica de curatare a mainilor. In acest fel ne asiguram ca gelul a fost distribuit in mod uniform pe palme, dosul mainilor, degete, spatiile dintre degete si unghii.
Se foloseste fara apa. Nu necesita clatire. Uz extern.

Produs in Italia.

Cosmofarma este un producator Italian de cosmetice bio si conventionale cu o experienta de peste 30 de ani. Compania s-a nascut in 1974.

Ingrediente: alcohol denat., acqua, propylene glycol, peg-7 glyceryl cocoate, Achillea millefolium extract, arctium Lappa extract, Arnica montana extract, juniperus communis extract, lavandula angustifolia extract, nasturtium officinale extract, salvia officinalis extract, chlorhexidine digluconate, parfum, triethanolominw, Acrylates/C 10-30 alkyl acrylate crosspolymer.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .