• -50%
Masca par delicioasa Be Sweetie, 25ml -  Maternatura

Masca par delicioasa Be Sweetie, 25ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP41  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 25,00 Lei
25,00 Lei
12,50 Lei cu TVA

Masca de par Be Sweetie Maternatura hidrateaza parul si iti rasfata simturile in acelasi timp. Daca iti doresti un par catifelat, elastic si stralucitor, masca naturala Be Sweetie Maternatura este un adevarat rasfat pentru par.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Masca de par cu aroma de briose Be Sweetie, 25ml - Maternatura

Masca de unica folosinta pentru toate tipurile de par ideala pentru hidratarea parului. Hraneste firul de par, intensifica stralucirea naturala a parului, catifeleaza si il lasa placut la atingere.

Extractul din nuca de cocos conditioneaza parul lasandu-l usor de pieptanat, catifelat, hidratat, stralucitor si cu volum. Extractul din flori de portocale este excelent in caz de piele sensibila sau iritata. Extractul de vanilie relaxeaza, calmeaza si reduce tensiunea, uleiul esential de scortisoara stimuleaza creativitatea si calmeaza nervii.

Produs certificat BIO de AIAB Italia si Vegan OK.

Masca cu aroma de briose Be Sweetie Maternatura este ideala pentru momentele in care dorim sa fim rasfatate si alintate. Parfumul mastii te va purta intr-o calatorie senzoriala care conduce la regasirea de sine. Notele de varf sunt dulci, amare si acide, de flori de portocale, vita de vie si suc de struguri. Notele de mijloc sunt un buchet de flori si fructe, de zmeura, coacaze si iasomie care te fac sa te indragostesti. Notele de baza de lemn de santal, vanilie si mosc alb sunt intense, romantiche si te invaluie pana a doua zi.

Utilizare: masca descalceste si conditioneaza parul. Se aplica dupa samponare si limpezire pe toata lungimea firului de par, mai putin la radacina, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Pentru un moment intens de relaxare, se poate lasa masca sa actioneze 30 de minute.

Ingrediente INCI: Aqua [Water (Eau)], Myristyl alcohol, Behenamidopropyl dimethyla- mine, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) fruit extract (*), Vanilla planifolia fruit extract, Citrus aurantium dulcis (Orange) flower extract (*), Cocos nucife- ra (Coconut) fruit extract (*), Cinnamomum zeylanicum bark oil, CI 77491 [Iron oxides], Mica, Glycerin, Lactic acid, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Parfum [Fragrance]

*da Agricoltura Biologica
Alege tipul de Par
Toate tip de par
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .