Spuma de par pentru volum cu violete, 150ml -  Maternatura
Spuma de par pentru volum cu violete, 150ml -  Maternatura
Spuma de par pentru volum cu violete, 150ml -  Maternatura
Spuma de par pentru volum cu violete, 150ml -  Maternatura

Spuma de par pentru volum cu violete, 150ml - Maternatura

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Maternatura   |  
MNP39  |  

Stoc epuizat
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA

Spuma de par cu violete Maternatura confera volum si fermitate buclelor si onduleurilor, confera un surplus de stralucire, si permite crearea de bucle in cazul in care parul este drept.

Spuma de coafare Maternatura rezista in conditii de umiditate, are o formula care nu este lipicioasa, ofera o senzatie placuta la atingerea parului. Spuma de par Maternatura este o spuma CG, curly girl approved.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Spuma de par pentru volum cu violete, ml - Maternatura
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Spuma de par cu violete Maternatura confera volum tuturor tipurilor de par, defineste buclele si le confera fermitate. Este un produs care o textura aerata, light, care nu incarca parul. Se poate folos si pentru cofarea buclelor in cazul in care parul este drept. Nu usuca, nu este lipicioasa si lasa parul usor de pieptanat.

Contine un polimer de origine vegetala care modeleaza buclele si le confera fermitate, aminoacizi din soia, din grau si peptide din ovaz care invelesc firele de par conferindu-le astfel volum. Extractul de violete creste concentratia de acid hialuronic in epiderma. Extractul din seminte de floarea soarelui, uleiul de migdale dulci, musetelul si glicerina naturala confera luminozitate parului si il protejeaza de factorii externi, inclusiv de sursele de caldura folosite pentru coafarea / uscarea parului.

Spuma de par Maternatura este ideala pentru

  • parul ondulat, parul cret deoarece confera fermitate buclelor. Spuma de par Maternatura este o spuma CG, curly girl approved. Se poate folosi si de persoanele care isi ingrijesc parul conform metodei Curly Girl.
  • parul drept daca se doreste coafarea de bucle cu ajutorul uscatorului sau a periei
  • parul fin deoarece ii confera volum

Utilizare: pentru o definire accentuata a buclelor se recomanda distribuirea spumei pe parul umed folosind metoda scrunch (se strange parul in pumni pornind de la varfuri si ridicandu-l usor spre radacina pana cand buclele prin forma). Parul se poate uscat in mod natural sau folosind un uscator de par cu difuzor. Parul se usuca cu capul in jos.

Pentru bucle mai putin ondulate dar cu foarte mult volum, spuma se distribuie cu un pieptene cu dinti rari sau cu mainile, de la radacina la varfuri, si se usuca cu o perie rotunda.

Spuma de par se poate folosi cu alte produse de styling potrivite tipului tau de par.

Ingrediente Spuma de par cu Violete: Acqua [Water] (Eau), Sodium polyitaconate, Viola tricolor extract, Soy amino acids, Wheat amino acids, Linum usitatissimum (Linseed) seed extract (*),Arginine HCl, Serine, Threonine, Aloe barbadensis leaf extract (*), Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*),Citrus limon (Lemon) peel extract (*), Urtica dioica (Nettle) leaf extract (*),Cocamidopropyl betaine, Sodium cocoyl sarcosinate, Dehydroacetic acid, Lactic acid, Linalool, Alpha-isomethyl ionone,Tocopherol, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Glycerin,Benzoic acid.

*ingredient bio

vegan
on
Alege tipul de Par
Par cret
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Super ok

Stele: 0 1 2 3 4

Îmi place că nu încarcă parul. Eu am parul moale și mi se pare că îi da volum . Bonus: are un miros foarte plăcut


group_work .