• -50%
Masca gel oxigenanta cu AHA, 150ml -  Urban protection Maternatura

Masca gel oxigenanta cu AHA, 150ml - Urban protection Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP37  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei
37,50 Lei cu TVA

Masca gel Urban Protection Maternatura cu AHA purifica scalpul de particulele poluante, favorizeaza oxigenarea scalpului, protejeaza de efectele negative ale poluarii, stimuleaza regenerarea celulara, hidrateaza si pregateste scalpul pentru urmatorul par in rutina de ingrijire: samponarea.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Masca gel pentru oxigenarea scalpului cu AHA, 250ml -  Urban Protection Maternatua

Masca gel Urban Protection Maternatura:

purifica si regenereaza - mixul de acizi AHA si enzimele de papaya exfoliaza delicat scalpul favorizand regenerarea celulara si eliminand celelule moarte de la nivelul pielii

oxigeneaza - algele brune permit oxigenarea scalpului deoarece au o actiune de detoxifiere de metale grele si radicali liberi, si combat imbatranirea firului de par. Permite oxigenarea si asimilarea ingredientelor benefice pentru a avea un par sanatos si frumos.

protejeaza - ingredientul brevetat anti-poluare protejeaza pielea impotriva poluarii, resposabila de stresul oxidativ, si reduce daunele cauzate ADN-ului de catre razele UV.

hidrateaza - acidul hialuronic si aloe vera mentin scalpul hidratat

Linia de de produse Urban Protection Maternatura contine un ingredient brevetat anti-poluare care protejeaza pielea impotriva poluarii, resposabila de stresul oxidativ, si reduce daunele cauzate ADN-ului de catre razele UV.

Gama Urban Protection contine un sampon anti-poluare care elimina impuritatile si particulele poluante, un balsam de par protector care impiedica depunerea particulelor poluante pe firul de par si o masca gel oxigenanta care purifica scalpul de impuritati si favorizeaza oxigenarea scalpului.

Utilizare: este un tratament care se foloseste 1 data pe saptamana inainte de samponare. Se aplica pe scalpul umed, se maseaza delicat oana cand masca se transforma intr-un gel, se lasa sa actioneze 5-10 minute, dupa care se clateste si se samponeaza. Masca pentru oxigenarea scalpului Maternatura are textura unei creme care dupa masaj se transforma intr-un gel.

Pentru rezultate optime se recomanda utilizare constanta impreuna cu samponul si balsamul din aceeasi gama Urban Protection.

Rutina Urban Protection de ingrijire a parului este ideala pentru orice tip de par si scalp. Daca urmezi o alta rutina beauty pentru parul tau poti alterna rutina Urban Protection o data pe saptamana pentru a realiza detoxifierea si oxigenarea scalpului si parului.

Ingrediente INCI: Aqua [Water] (Eau), Glycerin, Dicaprylyl ether,Jojoba esters, Cetearyl alcohol, Mannitol, Xanthan gum, Soy amino acids, Wheat amino acids, Glycolic acid, Serine, Arginine HCl, Threonine, Fucus vesiculosus extract, Sodium hyaluronate, Helianthus annuus seed cera [Helianthus annuus (Sunflower) seed wax], Acacia decurrens flower cera [Acacia decurrens flower wax], Polyglycerin-3, Glycyrrhiza glabra (Licorice) root extract (*), Spirulina maxima extract, Aesculus hippocastanum (Horse chestnut) seed extract (*), Paeonia officinalis flower extract, Ruscus aculeatus root extract (*),Aloe barbadensis leaf extract (*), Betaine, Calendula officinalis flower extract (*), Carica papaya (Papaya) leaf extract, Nelumbo nucifera root extract, Punica granatum peel extract, Vaccinium myrtillus (Myrtle) fruit extract (*), Proline, Mandelic acid, Hydroxycitronellal, Pyruvic acid, Citric acid, Sodium cocoyl sarcosinate, Urea, Benzyl alcohol, Lecithin, Decyl glucoside, Glyceryl oleate, Sodium cetearyl sulfate, Sodium benzoate, Vegetable (Olus) oil, Sodium dehydroacetate, Citronellol, Geraniol, Tocopherol, Ascorbyl palmitate. Inositol, Farnesol, Parfum [Fragrance].

*ingredient bio
vegan
on
Alege tipul de Par
Toate tip de par
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .