Masca par tratat, degradat, vopsit cu Liquepom®, 200ml - Biofficina

Masca par tratat, degradat, vopsit cu Liquepom®, 200ml - Biofficina

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Biofficina Toscana   |  
BF0205  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 85,00 Lei
85,00 Lei cu TVA

Masca intaritoare Biofficina este un tratament natural pentru a intari fibra capilara, pentru a revitaliza parul degradat, uscat, vopsit chimic.

Dupa folosirea acestui tratament pentru par, acesta devine matasos, puternic, usor de pieptanat.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Masca bio pentru parul tratat, degradat cu rosie si morcov Biofficina Toscana, 200ml

Masca restructuranta pentru par cu pH acid, formulata special pentru parul tratat, fragil, degradat. Masca de par intareste fibra capilara.

Contine Liquepom®, ingredient brevetat obtinut din coaja de rosii bogata in licopen cu proprietati antioxidante si anti-poluare. Liquepom® functioneaza in sinergie cu uleiul morcov din Toscana hidratand si revitalizand parul fara sa-l incarce. Hidrateaza parul, ii confera volum, elasticitate si il pasa placut parfumat.

Utilizare: se poate aplica ca masca inainte de samponare pe parul umed timp de 15 minute  sau dupa samponare pe lungimea parului timp de 5 minute, se lasa sa actioneaze, dupa care se clateste. Se poate folosi impreuna cu celelalte masti pentru par Biofficina.

Ingrediente: Aqua [Water], Behenamidopropyl dimethylamine, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Cetyl alcohol, Glycerin, Myristyl alcohol, Myristyl lactate, Sorbitol, Solanum lycopersicum (Tomato) fruit extract*, Ethylhexyl palmitate, Daucus carota (Carrot) sativa root extract*, Lactic acid, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Benzoic acid, Xanthan gum, Dehydroacetic acid, Linalool, Citric acid, Limonene, Hexyl cinnamal, Citronellol, Mica, CI 77491 [Iron oxides], Tocopheryl acetate, Tocopherol, Titanium dioxide.
*ingredient bio

Alege tipul de Par
Par uscat, tratat
Nou

Cosmeticele bio pentru ten, corp si par Biofficina Toscana sunt produse naturale, certificate de ICEA, cu un impact redus asupra mediului. Produsele Biofficina nu contin PEG, parafina, SLS/SLES, silicon, coloranti sintetici sau parfumuri sintetice. Produsele sunt parfumate in mod natural cu uleiuri esentiale 100% pure. Produsele nu au fost testate pe animale si nici nu contin ingrediente testate pe animale.

Produsele Biofficina Toscana contin 4 ingrediente inovative, brevetate: Uviox®, Oleox®, Phytaluronate® si Hydropom®.

Uviox® este un ingredient brevetat obtinut din tescovina (amestec de coji, pulpa si seminte de struguri rosii, certificati bio, bogati in polifenoli), rezultata in urma procesarii strugurilor rosii pentru obtinerea vinului. Uviox® este un ingredient ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Uviox® protejeaza de efectele nocive pe care expunerea la soare le poate avea asupra pielii si parului.

Oleox® este un ingredient brevetat, obtinut din masline verze bio, ce contine un nivel ridicat de antioxidanti. Oleox® contine o cantitate mare de polifenoli antioxidanti ce combat efectele negative ale radicalilor liberi, consolideaza sistemele de aparare ale organismului si protejeaza parul  si pielea impotriva radiatiilor UV.

Phytaluronate®: ingredient alternativa naturala la acidul hialuronic si la colagen. Se obtine din semintele de roscove si are proprietati antioxidante. Mentine elasticitatea pielii, si previne imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Hydropom® este un ingredient patentat obtinut din coaja de rosii bogate in licopen, un antioxidant care combate radicalii liberi.

Gama Biofficina Toscana cuprinde cosmetice bio pentru ten si corp, cosmetice bio pentru par si produse de styling par ondulat, cret si rebel, cosmetice bio pentru copii, produse bio pentru barbati si odorizante pentru camera naturale.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .