Sapun bio cu sapuniera Ironic 02 - PuroBio Home

Sapun bio cu sapuniera Ironic - PuroBio Home

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
PBHK302  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 37,00 Lei
37,00 Lei cu TVA

Setul Ironic este format dintr-un sapun bio cu unt de shea si ulei de masline si o sapuniera din fibre de bumbac. Sapunul este ideal pentru ten, corp si maini.

Catifeleaza pielea si o lasa placut parfumata cu miresme intense si delicate in egala masura, relaxante, elegante si rafinate (lavanda si vanilie).

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sapun bio cu sapuniera din fibre de bumbac Ironic (citrice, lavanda, vanilie si vata de zahar) - PuroBio Cosmetics

Sapunul Ironic contine unt de shea cu prorietati emoliente, antioxidante si hidratante si ulei de masline cu proprietati nutritive. Este un sapun bio, natural, versatil intrucat se poate folosi pentru maini, corp dar si pentru ten.

Sapunul Ironic are si proprietati lenitive fiind ideal dupa barbierit dar si in caz de piele super uscata care crapa si se exfoliaza (ten, maini, picioare).

Sapunierea este din fibre de bambus, material natural, rezistent. Fibrele de bambus sunt o alternativa naturala la materialele care se folosesc in mod normal pentru realizarea de sapuniere (plastic, rasina).

Cantitate: 100gr; PAO 12 luni

Gama PuroBio Home contine:

- 10 difuzoare de parfum BIO cu betisoare: 5 cu parfum energizant ideal pentru a stimula creativitatea, concentratia si productivitatea (Energy 06, Passion 07, Divine 08, Pure 09, Joy 10) si 5 cu parfum relexant care creeaza in incapere o atmosfera placuta, relaxanta si confortabila (Sweet 01, Courage 02, Ironic 03, Balance 04, Harmony 05)

- 10 lumanari parfumate BIO cu aceleasi fragrante energizante si relaxante ca si parfumurile ambientale

- 5 sapunuri BIO cu sapuniera din fibra de bambus: 2 cu parfum relaxant (Sweet si Ironic) si 3 cu parfum energizant (Energy, Divine si Joy)

Ingrediente: sodium palmate*, sodium cocoate*, aqua (water), glycerin*, parfum (fragrance), olea europaea fruit oil (olea europaea (olive) fruit oil), butyrospermum parkii butter (butyrospermum parkii (shea) butter), sodium chloride, tetrasodium glutamate diacetate, linalool, geraniol, limonene.

* ingredient bio

Nickel Tested
on
Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .