Ruj lichid Wine Red 07- PuroBio
Ruj lichid Wine Red 07- PuroBio
Ruj lichid Wine Red 07- PuroBio
Ruj lichid Wine Red 07- PuroBio
Ruj lichid Wine Red 07- PuroBio
Ruj lichid Wine Red 07- PuroBio

Ruj lichid Wine Red 07- PuroBio

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Purobio Cosmetics   |  
PBC423  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 62,00 Lei
62,00 Lei cu TVA

Ruj lichid cu o texura mata pentru un look increzator si indraznet. Pentru un look glossy se recomanda aplicarea peste a luciului de buze PuroBIO.

Ruj rezistent, se usuca rapid, are o putere mare de acoperire si iti permite sa te remarci in multime. Ofera buzelor tale o culoare naturala sau indrazneata care sa se asorteze in mod natural cu starea ta de spirit.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ruj lichid bio WINE RED 07, 4ml - PuroBIO Cosmetics

Ruj lichid cu o formula naturala ultra-lejera, o finisare mata si o culoare intensa. Are o putere mare de acoperire, o formula non-lipicioasa. Gratie aplicatorului flexibil cu varf rotunjit, rujul se aplica usor. Contine ingrediente hidratante (galbenele si unt de cacao) si ingrediente care permit obtinerea unui finish mat si fac ca rujul sa se usuce rapid pe buze (silica si amidon de porumb bio). 

Gama de rujuri lichide PuroBIO contine 7 nuante: Nude 01, Toscana Red 02, Cool Pibk 03, Dark Raspberry 04, Coral Red 05, Burgundy 06, Wine Red 07

Rujul lichid PuroBIO este testat pentru nichel, vegan si certificat bio de CCPB.

Utilizare: A se agita bine inainte de utilizare. Se aplica in mod uniform pe ambele buze si se lasa sa se usuce evitand contactul intre buze. Daca se doreste un efect si mai intens se recomanda inca o aplicare.

Ingrediente INCI: undecane, ci 77742 ( manganese violet), dilinoleic acid / propanediol copolymer, tridecane, silica, zea mays (corn) starch*, glyceryl rosinate, hydrogenated jojoba oil, copernicia cerifera (carnauba) wax*, ci 77491 (iron oxides), ci 77007 (ultramarines), ci 77891 (titanium dioxide), mica, parfum (fragrance), polyglyceryl-3 diisostearate, anthocyanins, theobroma cacao (cocoa) extract, calendula officinalis flower extract, tocopherol, stevia rebaudiana leaf/stem extract, caprylic/capric triglyceride, distarch phosphate, aqua (water), citric acid.

*ingrediente bio

Nou

PuroBio Cosmetics - cand pasiunea pentru frumusete si respectul pentru natura se intalnesc!

PuroBio Cosmetics - gama variata de produse de make-up: fonduri de ten, BB Cream, rimel, creioane de ochi, buze & sprancene,  farduri de pleoape, corectoare creion si lichide, baze de machiaj pentru ten si ochi, rujuri creion, pudra bronzanta, pudra compacta, pensule si burete blender 3D

PuroBio Cosmetics - brand de produse de machiaj bio, Made in Italia, fara ingrediente nocive, testate bio de CCPB si Natrue

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj sanatoase la preturi accesibile

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj curate ideale inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila, problematica si pentru femeile insarcinate

PuroBio Cosmetics - produse de make-up fara silicon, derivate din petrol, parabeni, conservanti si coloranti sintetici, parfum.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .