Sapun de Marsilia cu masline, 100gr - Fer a Cheval
Sapun de Marsilia cu masline, 100gr - Fer a Cheval
Sapun de Marsilia cu masline, 100gr - Fer a Cheval
Sapun de Marsilia cu masline, 100gr - Fer a Cheval

Sapun de Marsilia cu masline, 100gr - Fer a Cheval

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Fer a Cheval   |  
FERC01  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 19,00 Lei
19,00 Lei cu TVA
Sapunul de Marsilia Fer a Cheval este ideal pentru toate tipurile de piele. Catifeleaza pielea, elimina impuritatile, lasa pielea hidratata, supla, perfect curata.

Sapunul de Marsilia este ideal si pentru spalarea rufelor fiind eficient asupra petelor dar in acelasi timp si foarte delicat cu hainutele bebelusilor.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sapun de Marsilia cu masline Fer a Cheval, 100gr

Sapunul Fer a Cheval este un sapun de Marsilia autentic, 100% natural, o alternativa eficienta si sanatoasa pentru ingrijirea pielii, dar si pentru spalarea hainelor. 

Sapunul de Marsilia Fer a Cheval este un sapun pe baza de plante, fara conservanti, colorant sintetic, grasime animala sau ulei de palmier. Este o alternativa naturala la produsele de ingrijire si la detergentii plini de chimicale din comert.

Greutatea si culoarea sapunului poate varia in functie expunere la lumina si umiditate.

Sapunul de Marsilia este un sapun autentic fabricat in Marsilia prin metoda traditionala.

Utilizare: ideal pentru toate tipurile de piele, pentru toata familia. Se poate folosi pentru a inlatura petele de pe haine: se aplica pe haine, se lasa sa actioneze dupa care se spala hainele in masina de spalat rufe.

Se poate folosi si pentru textile delicate (lenjerie, matase, haine bebelusi...). Se uda materialul, se pune sapun, se lasa sa actioneze si apoi se clateste cu apa. 

Ingrediente: Sodium Olivate - Sodium Cocoate - Aqua - Sodium Chloride - Sodium Hydroxid

Nou

Fer a Cheval produce sapun de Marsilia natural din 1856. Sapunul este fabricat in mod traditional avand la baza doar uleiuri vegetale, fara parabeni, conservanti, coloranti sau alte chimicale.

Sapunul de Marsilia este un sapun ideal pentru toata familia, biodegradabil, economic, hipoalergenic, antiseptic. Hidrateaza, catifeleaza pielea si ii confera elasticitate.

Poate fi folosit si la spalarea rufelor. Actioneaza asupra petelor si este foarte delicat cu hainutele bebelusilor si ale copiilor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .