Fard obraz bio Matt Brick 04 - PuroBIO

Fard obraz bio Matt Brick 04 - PuroBIO

(momentan nicio recenzie)
Producator : Purobio Cosmetics   |  
PBC329P  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 59,00 Lei
59,00 Lei cu TVA

Fardul de obraz Matt brick 04 Purobio Cosmetics este ideal pentru un strop de culoare in obraji. Natural, rezistent usor de folosit, mat, fardul confera obrajilor o nuanta naturala de piersica.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Fard de obraz bio Matt Brick 04 (piersica mata), 3,5gr - PuroBio Cosmetics

Fard de obraz bio, cu textura matasoasa si aderenta perfecta. Imbogatit cu unt de shea si cacao, uleiuri vegetale de argan, caise, avocado, macadamia si karanja si pigmenti naturali, fardul de obraz PuroBio Cosmetics confera tenului un aspect mai sanatos si un look natural. Confera obrajilor o culoare rezistenta si naturala (piersica mata).

vegan
testat pentru nichel
certificat BIO de CCPB.

Utilizare: se aplica in cantitate mica cu pensula 02 sau 11 PuroBio Cosmetics. In functie de intensitatea dorita se aplica mai multe straturi.

Gama de farduri de obraz PuroBio Cosmetics contine 5 nuante (1 satinata: Pink Satin 01, si 4 mate: Pink Coral 02, Matt Brick 04, Watermelon 05, Cherry Blossom 06), ideale pentru a crea machiaje pentru zi, cat si pentru seara. Fardurile PuroBio pot fi folosite pentru a crea propria paleta de culori folosind paleta magnetica PuroBio Cosmetics.

Ingrediente INCI: mica, zea mays starch (zea mays (corn) starch)*, zinc stearate, octyldodecanol, squalane, glyceryl caprylate, tocopherol, lauroyl lysine, parfum (fragrance), argania spinosa kernel oil (ulei de argan)*, theobroma cacao seed extract (unt de cacao), prunus armeniaca seed powder (pudra din samburi de caise)*, silica, butyrospermum parkii butter (unt de shea)*, macadamia ternifolia seed oil (ulei de macadamia)*, prunus armeniaca kernel oil (ulei de caise)*, persea gratissima oil (ulei de avocado)*, pongamia glabra seed oil (ulei de karanja), limonene, citronellol,

Poate contine: ci 77891 (titanium dioxide), ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77510 (ferric ferrocyanide), ci 77007 (ultramarines), ci 77742 (manganese violet)

*ingrediente de agricultura biologica

Nickel Tested
on
vegan
on
Stock Limitat
on
Nou

PuroBio Cosmetics - cand pasiunea pentru frumusete si respectul pentru natura se intalnesc!

PuroBio Cosmetics - gama variata de produse de make-up: fonduri de ten, BB Cream, rimel, creioane de ochi, buze & sprancene,  farduri de pleoape, corectoare creion si lichide, baze de machiaj pentru ten si ochi, rujuri creion, pudra bronzanta, pudra compacta, pensule si burete blender 3D

PuroBio Cosmetics - brand de produse de machiaj bio, Made in Italia, fara ingrediente nocive, testate bio de CCPB si Natrue

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj sanatoase la preturi accesibile

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj curate ideale inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila, problematica si pentru femeile insarcinate

PuroBio Cosmetics - produse de make-up fara silicon, derivate din petrol, parabeni, conservanti si coloranti sintetici, parfum.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .