Ulei de argan, 30ml - Himalaya
Ulei de argan, 30ml - Himalaya
  • Nou
Ulei de argan, 30ml - Himalaya
Ulei de argan, 30ml - Himalaya

Ulei de argan, 30ml - Himalaya

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Himalaya   |  
HMY27  |  

Stoc epuizat
PRP: 89,00 Lei
89,00 Lei cu TVA
  • ulei de argan natural, pentru ten, corp, par
  • reduce liniile fine si ridurile, hidrateaza
  • hidrateaza si protejeaza parul


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ulei de argan natural, presat la rece Himalaya, 30ml

Uleiul de argan Himalaya este obtinut, prin presare, din fructele arborelui Argania Spinosa din Maroc, denumit si “copacul vietii”.

Uleiul de argan contine acizi grasi esentiali, Vitamina E, caroten si steroli fiind un aliat al pielii impotriva imbatranirii. Reduce liniile fine si ridurile, hidrateaza, protejeaza de efectele negative ale radicalilor liberi.

Folosit in mod constant, uleiul de argan previne aparitia vergeturilor. Uleiul de argan se poate folosi si pentru a calma pielea dupa epilare si pentru ingrijirea unghiilor.

Uleiul de argan poate fi folosit si ca masca de par hidratanta inainte de samponare, dar si ca leave-in inainte de uscare. Folosit inainte de uscare ofera o protectie termica, netezeste parul si ii confera stralucire.

Utilizare: pentru o piele elastica si luminoasa aplicati zilnic pe ten si corp, o mica cantitate de ulei de argan si masati pana cand se absoarbe. Pentru hidratarea parului, uleiul de argan se aplica pe parul umed, se lasa sa actioneze minim 30 minute dupa care se samponeaza.

Ingrediente: ulei de Argania Spinosa Kernel.

natural
on

Himalaya contine o gama variata de sapunuri naturale, placut parfumate. Sapunurile sunt ideale pentru toate tipurile de piele si au parfumuri clasice (galbenel, miere, vanilie) si orientale (tamaie, ambra, mir, oud, verbina). Sapunurile sunt ideale pentru toata familia si pot fi un cadou reusit pentru orice persoana draga caruia doresti sa-i faci cadou un sapun natural, fara chimicale.

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .