Lufa - burete exfoliant din fibre netratate Mareste

Lei 32.00

Lufa - burete exfoliant din fibre netratate

loof

Produs nou

Lufa este un burete100% vegetal ce permite o ingrijire delicata a pielii. Buretele stimuleaza regenerarea celulara, activeaza circulatia sangelui, exfoliaza pielea in mod delicat, ajuta la eliminarea toxinelor, contribuie la diminuarea tesutului adipos.

Transport:
13 Lei sau GRATUIT pt. comenzi de minim 159 lei - (vezi detalii)

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Comanda Telefonic: 0747-918071

Burete natural din fibre vegetale netratate chimic indicat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila. Buretele lufa confera o exfoliere delicata a pielii, indepartand celulele moarte de pe suprafata pielii, stimuleaza  regenerarea celulara si circulatia sangelui.  Folosit 24 de ore inainte de epilare, buretele dechide porii facilitand smulgerea firelor de par, iar firele de par crescute sub piele ies la suprafata. Folosit in mod regulat, buretele lufa ajuta la eliminarea toxinelor si la diminuarea tesutului adipos. Efectul consta intr-o piele ferma si catifelata.

Buretele Loofah (lufa) de origine egiptiana, asa cum este si cel marca Allo'Nature, este  de o calitate superioara. Durabilitatea acestui tip de burete este considerabil mai mare decat cea a buretelui sintetic, in plus nu contine ingrediente chimice (triclosan, etc).  Buretele se obtine dintr-o specie de castravete, care la maturitate se transforma intr-o masa de fibre. Femeile din Egiptul Antic cunosteau proprietatile acestui burete. Dimensiunea si forma acestui tip de burete poate varia.

Actiunea buretelui lufa este potentata de sapunul de alep (solid sau lichid), care accentueaza capacitate de exfoliere si protejeaza pielea datorita proprietatilor sale  hidratante. Dupa utilizare, buretele lufa trebuie spalat, clatit si uscat.

Rating Total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 comentarii
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)