Menu Blog

Ultimele Comentarii

Publicat in:"2020 - Mai"

 • Tot ce trebuie sa stii despre balsamul de par
  Tot ce trebuie sa stii despre balsamul de par
  496 Vizualizari Like

  Balsamul de par este un produs indispensabil indiferent de tipul de par: cret, ondulat, uscat, gras. Cum se foloseste? Care este rolul balsamului? Cum aleg balsamul potrivit? Cate tipuri de balsam exista? Daca am parul cret si-l ingrijesc conform metodey curly girl ce balsam de par pot folosi? Daca am parul gras ce balsam pot folosi?Acest articol are menirea sa raspunda la toate intrebarile pe care le poti avea despre balsamul de par.

  Citeste mai mult
 • Henna, solutia naturala de vopsire a parului
  Henna, solutia naturala de vopsire a parului
  254 Vizualizari Like

  Au aparut firele albe si doresti sa te vopsesti cu o vopsea de par naturala? Iei in considerare sa inlocuiesti vopseaua de par clasica plina de chimicale cu henna? Descopera tot ce trebuie sa stii despre henna.

  Citeste mai mult
 • Cum sa obtii look-ul acela flawless, demn de o Cleopatra moderna
  Cum sa obtii look-ul acela flawless, demn de o Cleopatra moderna
  314 Vizualizari Like

  Descopera cum poti sa obtii o privire perfecta, in timp ce iti amplifici frumusetea deja naturala. Descopera de ce produs de machiaj ai nevoie pentru a obtine un look demn de o Cleopatra moderna.

  Citeste mai mult
 • Gel igienizant pentru maini CADOU
  Gel igienizant pentru maini CADOU
  282 Vizualizari Like

  In perioada 01 - 03.05.2020 comenzile plasate online pe LadyBIO.ro vor primi gratuit un gel igienizant pentru maini Cosmofarma la 50ml. Citeste tot articolul ca sa vezi detaliile ofertei, sa vezi cum poti primi cadou acest produs atat de indispensabil in zilele noastre.

  Citeste mai mult
Showing 1 to 4 of 4 (1 Page)