Menu Blog

Ultimele Comentarii

Publicat in:"2020 - Ianuarie"

 • Sampon Khadi travel size CADOU
  Sampon Khadi travel size CADOU
  315 Vizualizari Like

  Pana pe 7 februarie iti oferim CADOU un sampon ayurvedic Khadi de 30ml la orice vopsea Khadi comandata. Mai multe vopsele comandate, mai multe sampoane CADOU!

  Citeste mai mult
 • Plante ayurvedice pentru par: Shikakai, Reetha si Amla
  Plante ayurvedice pentru par: Shikakai, Reetha si Amla
  854 Vizualizari Like

  Pudrele ayurvedice sunt folosite de mii de ani in India pentru ingrijirea parului. Daca doresti sa fii posesoarea unui par sanatos, frumos si stralucitor descopera ce plante ayurvedice trebuie sa introduci in rutina de ingrijire a parului.

  Citeste mai mult
 • Sampoane pentru par cret, metoda Curly Girl
  Sampoane pentru par cret, metoda Curly Girl
  15314 Vizualizari Like

  Daca te-ai hotarat sa urmezi metoda de ingrijire Curly Girl, sampoanele pe care trebuie sa le folosesti trebuie sa fie curly girl approved. Descopera ce ingrediente nu trebuie sa se regaseasca in samponul tau pentru parul cret, ondulat. Citeste acest articol pentru a descoperi o gama variata de sampoane naturale si bio pe care le poti folosi daca urmezi metoda Curly Girl.

  Citeste mai mult
 • Lady Bio: produse bio bestseller in 2019
  Lady Bio: produse bio bestseller in 2019
  1371 Vizualizari Like

  Am intrat in 2020 si a venit vremea sa facem o retrospectiva a produselor cosmetice si pentru casa preferate de clientele noastre in 2019. Descopera top 3 cele mai vandute produse pe site-ul nostru ladybio.ro in 2019. Decopera produsul care a fost o adevarata surpriza sa-l regasim pe podium.

  Citeste mai mult
 • Cum sa faci tranzitia catre un deodorant natural
  Cum sa faci tranzitia catre un deodorant natural
  535 Vizualizari Like

  Tranzitia catre un deodorant natural, dupa ce s-au folosit deodorante cu aluminiu toata viata, poate sa para dificila la inceput. Cu putina perseverenta si respectand cateva reguli de baza perioada de trecere va fi mai usoara si vei putea sa te bucuri de o protectie naturala impotriva transpiratiei.

  Citeste mai mult
 • Deodorant sau antiperspirant: ce aleg?
  Deodorant sau antiperspirant: ce aleg?
  631 Vizualizari Like

  Sunt antiperspirantele si deodorantele sinonime? In pofida faptului ca limbajul cotidian sunt utilizate ca sinonime, vorbim despre doua produse distincte. Diferenta sta in modul in care ofera protectie impotriva transpiratiei urat mirositoare. Descopera care este diferenta intre un deodorant si un antiperspirant si ce deodorante naturale fara aluminiu si parabeni exista in comert.

  Citeste mai mult
 • 5 MOTIVE pentru a alege un deodorant natural
  5 MOTIVE pentru a alege un deodorant natural
  308 Vizualizari Like

  Alegerea unui deodorant este adevarata provocare pentru oricine care se respecta si care tine deopotriva la igiena si la sanatate. Daca inca nu te-ai hotarat sa faci tranzitia de la un deodorant conventional la un deodorant natural, descopera cele 5 motive pentru care ar trebui sa alegi un deodorant natural.

  Citeste mai mult
Showing 1 to 7 of 7 (1 Page)