Epilare bio in Timisoara? Da, este posibil la salonul Cosmetica Organica din Timisoara, str. Paris nr 11 ap 2! Acest salon foloseste 3 tipuri de ceara bio:

1. Ceara de zahar bio Allo'Nature, 100% bio naturala, 100% sanatoasa, 100% fara chimicale (nu contine parafina, coloranti si parfumuri chimice ca si ceara care se foloseste la aproape toate saloanele din Timisoara). Solicita in salon epilarea cu ceara de zahar bio marca Allo’Nature!

8 motive pentru a alege epilarea cu ceara de zahar (cunoscuta si sub numele de ceara orientala) Allo’Nature la Salonul Cosmetica Organica:

1. epilarea cu zahar este o alternativa naturala deoarece ceara de zahar Allo’Nature contine doar zahar, apa si suc de lamaie.
2. ceara de zahar Allo’Nature se aplica la temperatura corpului, este sigura si indicata pentru toate partile corpului.

salon cosmetica organica timisoara

3. ceara de zahar sau ceara orientala cum mai este denumita este indicata pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila, pentru zone cu fragilitate capilara, varice, eczeme, dermatite, etc.
4. ceara de zahar /ceara orientala este hipoalergenica
5. ceara de zahar este igienica.
6. ceara de zahar se curata usor, cu apa calduta.
7. epilarea cu zahar este o metoda de epilare care asigura o indepartare mai blanda a firelor de par.
8. rezultatele epilarii cu ceara de zahar sunt superioare din mai multe puncte de vedere: discomfort scazut, siguranta, igiena, minima iritatie a pielii, mai putine fire de par rupte sau fire crescute sub piele, in timp duce la permanenta.

2. Ceara de epilat fara benzi cu miere de albine Allo'Nature, 100% bio naturala, 100% sanatoasa!

Ceara de epilat cu miere Allo'Nature este solutia ecologica pentru oricine doreste o piele fara foliculita, frumoasa si catifelata pentru mai mult timp. Spre deosebire de ceara conventionala care contine ingrediente chimice (rasini sintetice, parfum, aditivi, conservanti, etc), ceara de epilat cu miere Allo'Nature contine doar 4 ingrediente (rasina de pin, miere de albine, ulei de floarea soarelui si suc de lamaie).

3. Ceara de epilat cu rasina de pin naturala Allo'Nature. Ceara bio cu rasina de pin este indicata pentru toate tipurile de piele. Asigura o indepartare a firelor de par mai blanda, mai sanatoasa si mult mai eficienta. Spre deosebire de ceara calda traditionala, ceara cu rasina de pin nu contine rasini sintentice, parafina, coloranti si conservanti chimici. 100% naturala

Suna si programeaza-te; pielea iti va multumi! Pentru sanatatea ta opteaza pentru epilarea cu ceara bio!

Date contact Salon Cosmetica Organica pentru a te epila cu ceara de zahar Allo’Nature si cu celelalte tipuri de ceara bio:

Salon Cosmetica Organica
Str. Paris nr 11 ap 2, Timisoara

Tel. programari: 0723.594.356
E-mail: contact@cosmetica-organica.ro
Web: www.cosmetica-organica.ro

Ceara de zahar Allo’Nature pentru saloane este disponibila AICI

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .