Produse Cantu par cret - disponibile online si in magazinul Lady BIO Timisoara

Parul cret tinde sa fie mai uscat, mai fragil si are nevoie de cele mai bune produse de ingrijire. Daca ai parul ondulat sau cret de tip caucazian sau afro, el trebuie ingrijit cu produsele potrivite.

Pentru a te bucura de un par sanatos, dar si de bucle definite, pline de vitalitate, solutia este sa folosesti produse special concepute pentru parul cret si ondulat. Produsele Cantu sunt o alternativa pentru orice posesoare de par cret care il ingrijeste conform metodey Curly Girl.

Crema pentru activarea buclelor este cel mai apreciat produs Cantu. Crema confera parului volum, reduce frizz-ul si activeaza forma buclelor. Este o crema bogata in ingrediente hidratante: unt de shea, ulei de masline, cocos, avocado, migdale dulci, jojoba, macadamia, argan si samburi de struguri. Avand o textura foarte cremoasa, crema pentru activarea buclelor Cantu a castigat premiul intai pentru cel mai bun produs hidratant pentru parul cret (premiul 2018 Curly Treats Excellence Award for Best Moisturiser).

Pentru parul cu porozitate scazuta este posibil ca crema pentru activarea buclelor Cantu sa nu fie cel mai indicat produs. Crema nu va patrunde in stratul superior si deci nu va hidrata parul.

Custard-ul pentru definire si stralucire Cantu, chiar daca are o textura asemanatoare unui gel, este un produs foarte hidratant. Are o formula bogata in ingrediente hidratante: aloe vera, ulei de cocos, migdale, avocado, masline, jojoba, macadamia, etc.

Aceasta senzatie poate fi produsa de diversi factori: temperatura prea ridicata sau prea scazuta, soare, stare febrila, vant, praf sau umiditatea redusa din interiorul locuintei sau de la birou.

Custard-ul este ideal pentru bucle de tip 3 (cret-curly) sau tip 4 (spiralat, tipic persoanelor de culoare). Este un produs foarte economic, o mica cantitate de produs este suficienta pentru o singura utilizare. Se poate folosi ca atare sau, pentru o definire mai buna a buclelor, se poate amesteca cu crema pentru activarea buclelor Cantu.

Spray-ul pentru revitalizarea buclelor comeback curl Cantu este produsul ideal pentru reimprospatarea buclelor intre spalari. Produsul este un must have pentru toate persoanele cu par ondulat si cret care isi ingrijesc parul conform metodei curly girl. Se poate folosi pe parul umed, dar si pe parul uscat. Spray-ul contribuie la catifelarea buclelor, le confera forma pierduta si reduce frizz-ul.

Gelul Twist & Lock este un alt produs Cantu foarte apreciat de posesoarele de par cret, in mod de special de cele care isi ingrijesc parul conform metodei Curly Girl. Desi este un gel, produsul are textura unui mousse de culoare alba. Contine multe ingrediente hidratante: unt de shea si uleiuri de avocado, migdale si jojoba, si din acest motiv gelul este un produs excelent pentru parul cu fir gros, uscat si pentru parul cret al persoanelor de culoare. Fiind un produs foarte hidratant nu este potrivit pentru parul subtire si rar.

Spray-ul pentru fixarea si stralucirea buclelor Cantu netezeste si controleaza firele rebele. Este ideal pentru parul uscat cu porozitate ridicata. Contine ulei de cocos, ingredient benefic pentru parul care are nevoie de tratament cu proteine.

Descalcirea parului cret este importanta pentru a mentine buclele sanatoase. Spray-ul pentru pieptanarea parului Coil Calm Detangler, formulat cu unt de shea, este produsul ideal pentru descalcirea buclelor, inclusiv a buclelor spiralate. Nu contine ingrediente care sa afecteze negativ buclele si sanatatea parului. Hidrateaza, descalceste si imblanzeste buclele. In plus, le confera vitalitate.

Gelul de par cu cel mai puternic grad de fixare Cantu este cel cu ulei de ricin negru (Cantu Strengthening Styling Gel with jamaican black castor oil). Pastreaza parul hidratat, contureaza buclele ajuntandu-le sa-si pastreze forma timp indelungat, nu incarca parul. Ideal pentru orice tip de par cret.

Si aceasta, ca si celelalte produse Cantu este un produs Curly Girl Approved.

Toate aceste produse Cantu pot fi comandate online pe www.ladybio.ro/cantu. Livrarea se face din stoc in 1-2 zile lucratoare.

Daca esti din Timisoara si preferi cumparaturile in magazinele fizice, te asteptam la Lady BIO unde poti cumpara toate produsele Cantu si multe alte produse CG ideale pentru ingrijirea parului cret.

Marci disponibile online si in magazinul Lady BIO Timisoara: Aunt Jackie’s, Garnier (masti de par), Curls, Maternatura, Biofficina Toscana si Bioearth.

Daniela

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

group_work .