Producatori

Corectoare creion colorate

Corectoare creion colorate

Corectorul este un produs de machiaj folosit pentru a masca imperfectiunile tenului. Acopera cu succes roseata, acneea, depigmentarile, cosurile si cearcanele. Corectorul este disponibil in formule, culori, texturi si consistente diferite (lichid, pudra, cremos, colorat), si poate fi folosit pentru toate tipurile de piele.

In functie de produs, corectorul se aplica inainte sau dupa fondul de ten. Cel lichid sau cremos se aplica dupa fondul de ten, in timp ce corectorul pudra sau cel colorat (verde, galben, mov, portocaliu) se aplica sub fondul de ten. La fel se procedeaza si daca se foloseste un fond de ten pudra.

Corectorul a fost creat pentru a camufla imperfectiuni mici si din acest motiv trebuie aplicat intr-o cantitate foarte mica, doar pe zonele cu probleme. Se uniformizeaza prin tapotare cu ajutorul degetului inelar sau cu ajutorul unui buretel de machiaj.  Pentru fixare se poate folosi o pudra de finalizare care sa confere rezistenta machiajului si un aspect natural tenului.

Corectoarele colorate ar trebui sa fie nelipsite din orice trusa de machiaj. Aceste lipsesc insa pentru ca nu par a fi purtabile si pentru ca nu se stie pentru ce anume se folosesc.

cerc cromatic teoria culorilor
Corectoarele colorate trebuie sa se aleaga in functie de imperfectiunile pe care dorim sa le camuflam. De exemplu, in caz de rozacee (roseata si piele inflamata) trebuie sa se aleaga un corector colorat in nuanta complementara, si anume, un corector verde, care sa neutralizeze roseata pielii.  In concluzie, pentru a alege corectorul potrivit trebuie analizata cu mare atentie imperfectiunea ce trebuie acoperita, mai precis culoarea acesteia.

Teoria culorilor, folosita in design interior, pictura, etc, poate fi folosita si pentru a alege nuanta potrivita a corectorului. Cercul cromatic (roata culorilor) care sta la baza acestei teorii contine 3 perechi de culori complementare (se gasesc diametral opus pe cerc) verde-rosu, galben-violet, portocaliu-albastru, care corespund corectoarelor colorate si nuantelor pe care acestea le neutralizeaza.  Cu ajutorul acestei teorii putem acoperi eficient imperfectiunile tenului.

Corectoarele colorate sunt de culoare:

verde – neutralizeaza rosul. Corectorul verde este ideal pentru a estompa roseata cauzata de cuperoza, rozaceea, cosuri, acnee, etc.
portocaliu – neutralizeaza albastrul. Corectorul portocaliu anuleaza albastrul cercanelor si camufleaza pungile de sub ochi.
galben – neutralizeaza violetul. Acest corector neutralizeaza imperfectiunile de nuanta violet, cum ar fi cercanele, vanataile, etc.  Acesta poate fi utilizat si pentru iluminarea tenului.
lila / mov – neutralizeaza galbenul. Este ideal pentru tenul masliniu, tern cu subtonuri de galben.

Pentru un machiaj reusit, fara imperfectiuni, corectoarele creion colorate de la PuroBIO Cosmetics sunt alegerea perfecta.  Corectoarele sunt certificate BIO, asigura o acoperire ridicata si contribuie eficient la uniformizarea tenului. Sunt disponibile in 4 nuante: verde, portocaliu, galben si lila / mov si pot fi vizualizate AICI.

Scrie un raspuns

* Nume
* E-mail: (Nu va fi Publicat)
   Website: (site url cu http://)
* Comentariu
Introdu codul