Producatori

5 motive pentru a inlocui produsele de machiaj conventionale, profesionale, cu produse de make-up naturale, certificate bio. Afla care sunt ingredientele periculoase din produsele de machiaj. Vezi 2 exemple de machiaj realizate cu produse bio.
Iti doresti un machiaj profesional realizat cu produse naturale fara chimicale? Vrei sa te programezi pentru un machiaj BIO gratuit la magazinul Lady Bio din Timisoara? Contacteaza-ne!
Vantul, temperaturile reci din timpul iernii si soarele puternic pot contribui la uscarea, deshidratarea si craparea buzelor. Descopera cum poti sa le ingrijesti astfel incat sa ai in continuare un zambet frumos si seducator.
Placa, tratamentul cu cheratina si remediile naturale sunt 3 solutii pentru indreptarea parului. Daca iti place sa-ti porti parul drept, descopera alternativa cea mai potrivita pentru indreptarea parului rebel, ondulat, cret.

Sarbatorim 7 ani de activitate

Posted by
LadyBIO - 7 ani de activitate! Pentru a sarbatori aceasta ocazie speciala TOATE comenzile plasate pana pe 15 Octombrie vor primi un produs CADOU! Descopera ce produs poti primi cadou!
Showing 1 to 5 of 30 (1 Pages)