Lemn de Palo Santo, 5buc - Erbe di Janas

Lemn de Palo Santo, 5buc - Erbe di Janas

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Le erbe di Janas   |  
JANPS  |  

Stoc epuizat
PRP: 33,00 Lei
33,00 Lei cu TVA

Palo Santo este folosit pentru a curata energetic spatiul in care se desfasoara o ceremonie religioasa, pentru purificarea organismului atunci cand este incarcat de energii negative, pentru crearea mediului necesar rugaciunii si meditatiei. 


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Lemn de Palo santo (5 buc) - Erbe di Janas

Palo Sano inseamna “lemn sfant”. Este un copac al carui lemn este folosit de oameni pentru a-l aprinde in timpul rugaciunilor si in momentele de meditatie.

Este folosit pentru a curata energetic spatiul in care se desfasoara o ceremonie religioasa, pentru purificarea organismului atunci cand este incarcat de energii negative, pentru crearea mediului necesar rugaciunii si meditatiei.  

Aroma naturala si placuta a lemnului de Palo Santo tine tantarii, mustele si alte insecte la distanta, contribuie la gasirea linistii interioare, relaxeaza corpul si mintea pentru a obtine aromie si echilibru, ajuta la o mai buna legatura cu universul.

Pentru obtinerea acestui lemn nu sunt taiati copaci!

Utilizare: se arde capatul unui lemn pret de 10 secunde, dupa care se stinge sufland. Batul va fumega si va emana parfumul lemnului. Fiecare bat se poate folosi de mai multe ori. Lemnul se stinge usor si singur, motiv pentru care este necesar sa aveti la indemana tot timpul o sursa de foc.

Pentru a evita alterarea parfumului original si inegrirea excesiva a lemnului, flacara nu trebuie mentinuta mult timp. Se recomanda aprinderea si stingerea de mai multe ori, dupa care lemnul se scutura ca la stingerea unui chibrit.

Prin cumpararea acetui produs contribui la proiectul de reimpadurire a Parcului National Machalilla din Puerto Lopez, Ecuador.

Nou

Pudre ayurvedice si uleiuri cosmetice Erbe di Janas

Ai grija de pielea ta si rasfata-te cu masti ayurvedice homemade care sa  redea tenului luminozitate, un aspect sanatos si sa revitalizeze pielea. Pudrele ayurvedice de lemn de santal, trandafir de damasc, hibiscus, amla, neem, tulsi si nagar motha (nutgrass) sunt cateva din pudrele cosmetice Erbe di Janas cu proprietati benefice pentru piele, care se pot folosi ca masca naturala pentru ten.

Parul tau si-a pierdut stralucirea? Varfurile s-au degradat iar parul are un aspect nesanatos? Repara-l cu pudrele cosmetice Erbe di Janas care iti permit sa-ti faci in casa o masca ayurvedica pentru par (reparatoare pentru parul deteriorat si vopsit, hidratanta pentru parul uscat sau o masca pentru a preveni caderea parului). Brahmi, kapoor kachli, manjistha, shikakai, tulsi, neem brahmi, amla, etc sunt pudrele ayurvedice Erbe di Janas care se pot folosi pentru masti capilare.

Pentru colorarea parului in mod natural opteaza pentru pudrele ayurvedice henna rosu cald, henna rosu rece, indigo, manjistha sau hibiscus.

Gama de produse naturale Erbe di Janas contine si uleiuri naturale presate la rece (migdale dulci, germeni de grau, susan, coacaze, chimen) si uleiuri esentiale naturale de portocale, lamaie si lavanda.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .