• -20%
Sampon pentru par cret cu galbenele, 250ml - Maternatura

Sampon pentru par cret cu galbenele, 250ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP19  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 70,00 Lei
70,00 Lei
56,00 Lei cu TVA

Firele de par electrizate, rebele sunt dusmanii unei coafuri perfecte. Pentru a disciplina parul cret, ondulat, aspru, poros, si electrizat foloseste samponul cu galbenele, cu proprietati emoliente Maternatura.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon cu galbenele pentru par cret, ondulat, poros, rebel, 250ml - Maternatura

Samponul cu galbenele Maternatura este aliantul unei coafuri perfecte pentru ca imblanzeste firele de par electrizate (actiune anti-frizz), rebele si aspre lansandu-le netede si hidratate.

Sampon ideal pentru parul cret, rebel, parul aspru, parul fara forma, parul care absoarbe umiditate, parul poros, parul care se electrizeaza usor.

Uleiul din seminte de in, ectractul din seminte de soia, si proteinele vegetale hidrateaza si repara firul de par, il catifeleaza si ii confela elasticitate si flexibilitate, extractul de galbeneleprotejeaza soarele de efectele negative ale soarelui si de temperaturile ridicate. extractul de orez protejeaza firul de par, imblanzeste firul rebel si elimina efectul de electrizare.


IMPORTANT DE RETINUT:

- daca ai parul decolorat, vopsit chimic alterneaza samponul cu ylang ylang cu samponul pentru par vopsit Maternatura
- daca ai parul uscat alterneaza cu samponul bio Maternatura pentru parul uscat cu musetel
- daca ai parul gras alterneaza samponul pentru scalpul sensibil cu samponul pentru par gras MaterNatura

Samponul cu galbenele Maternatura face parte din rutina beauty par cret.

Utilizare: aplicati o mica cantitate pe parul umed, masati pana cand face o spuma delicata, dupa care clatiti. Repetati daca este necesar. Pentru rezultate optime folositi in mod constant.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Ammonium lauryl sulfate, Cocamidopropyl betaine, Betaine, Calendula officinalis flower extract (*), Oryza sativa (Rice) extract (*), Urtica dioica (Nettle) leaf extract (*), Glycine soja (Soybean) seed extract (*), Linum usitatissimum (Linseed) seed extract (*), Hydrolyzed vegetable protein, Tocopherol, Sodium chloride, Benzyl alcohol, Decyl glucoside, Parfum [Fragrance], Sodium cocoyl sarcosinate, Glycerin, Sodium benzoate, Benzoic acid, Sodium hydroxide, Dehydroacetic acid, Citronellol.

* ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
Alege tipul de Par
Par cret
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .