Periuta de dinti din bambus Soft
Periuta de dinti din bambus Soft
Periuta de dinti din bambus Soft
Periuta de dinti din bambus Soft

Periuta de dinti din bambus Soft

0 1 2 3 4
4,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Bio Essenze   |  
ALC01  |  

Stoc epuizat
PRP: 19,00 Lei
19,00 Lei cu TVA

Pentru o dantura sanatoasa si stralucitoare, bucura-te de un periaj natural chiar la tine acasa, cu periuta de dinti Soft din lemn de bambus.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Periuta de dinti Soft din bambus

Periuta cu maner din bambus si peri din nailon cu duritate mica (soft). Este o alternativa ecologica la periutele din plastic din comert. Respecta natura fiind o periuta ecologica, 96% biodegradabila, 100% vegan si BPA-free. Bambusul este o resursa naturala 100% regenerabila, durabila si ecologica. 

Periutele sunt disponibile in 4 culori: roz, rosu, blu si galben. Perii periutelor sunt albi. Cutia este din carton reciclat.

Utilizare: aplicati pasta de dinti pe perii periutei si periati dintii, gingiile si lingua. A se clati foarte bine. Dupa fiecare utilizare uscati periuta. Inlocuiti periuta la fiecare 2-3 luni.

!!!! poza arata toate culorile disponibile. Comandand acest produs veti primi o singura periuta de dinti. Daca doriti o anume culoare puteti specifica culoarea in campul comentarii cand plasati comanda online. In caz contrar echipa noastra va va trimite una din culorile disponibile.

Nou

BioEssenze este un brad Italian de perii pentru par, periute de dinti cu maner din bambus si bureti din konjac pentru curatarea si exfoliarea tenului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 4,00/5
0 1 2 3 4
(4/5

Placut

Periuta este destul de eficienta, perii sunt putin mai moi decat ma asteptam.


group_work .