Gel curatare ten cu trandafir, turmeric, miere, 120ml - Soultree

Gel curatare ten cu trandafir, turmeric, miere, 120ml - Soultree

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 3 recenzii
Producator : Soultree   |  
ST18  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 69,00 Lei
69,00 Lei cu TVA

Daca ai un ten uscat sau normal foloseste pentru curatarea si demachierea acestuia gelul pentru curatarea fetei cu trandafir, turmeric si miere marca Soultree.

Bogat in plante ayurvedice, gelul este ideal pentru a lasa tenul perfect curata si in acelasi timp hidratat si fresh.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel curatare ten cu apa florala de trandafir, turmeric si miere Soultree, 120ml

Gel curatare ten, natural, ideal pentru un ten uscat, normal, perfect curat, fara impuritati, urme de machiaj. Contine apa florala de trandafir cu proprietati antirid, miere si aloe vera care hidrateaza, turmeric si neem care mentin pielea curata, ii confera stralucire. Ideal pentru tenul uscat, matur, normal, tern.

Gelul cu trandafir Soultree se poate folosi pentru curatarea tenului dar si pentru demachierea acestuia. Confera pielii un parfum delicat de trandafir.

Ingrediente active: manjistha, vetiver, aloe vera, neem, turmeric, apa de trandafir de Damasc, miere

Utilizare: se aplica pe pielea umeda, se maseaza delicat cu miscari circulare, dupa care se clateste cu apa. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea de 2 ori pe zi. 

Ingrediente INCI: Aqua, Capryl/caprylyl glucoside, Glycerine, Sodium gluconate, Rubia cordifolia (manjistha) extract*, Sodium lactate, Vetiveria zizanioides (vetiver) extract*, Sodium cocoyl glutamate, Disodium cocoyl glutamate, Hydrolysed wheat protein, Citric acid, Coco glucoside, Glyceryl oleate, Aloe barbadensis (aloe vera) juice*, Azadirachta indica (neem) infusion, Xanthan gum, Sodium levulinate, Potassium sorbate, Parfum**, Curcuma longa (turmeric) extract*, Rosa damascena (rose) infusion*, Mel (honey)*, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Geraniol**, Benzyl alcohol, Benzyl cinnamate**, Citral**, Eugenol**, Farnesol**

* ingrediente bio

** componente ale uleiurilor esentiale

Alege tipul de Ten
Ten Uscat
Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (3)

Bazat pe 3 recenzii - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Foarte bland

Sunt foarte multumita de acest gel de curatare, in ultimul an este singurul tolerat de tenul meu care se usca mereu inainte orice foloseam. Acesta este chiar foarte bland si asta e cel mai important pentru mine. Sunt la al 3-lea flacon cumparat :D:D


0 1 2 3 4
(5/5

Eficient

Sunt multumita de acest produs deoarece curata bine tenul fara sa-l usuce, are un miros placut si este usor de folosit. Recomand!


0 1 2 3 4
(5/5

Minunat!

Curata foarte bine tenul, nu irita ochii, lasa pielea perfect curata fara impuritati sau resturi de machiaj. Dupa utilizare pielea tenului este foarte placuta la atingere. Are un parfum delicat de trandafir. Recomand!!!


group_work .