Apa de gura naturala Sea Fresh, 473ml - Jason

Apa de gura naturala Sea Fresh, 473ml - Jason

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Jason   |  
FED_JRINSESF  |  

Stoc epuizat
PRP: 74,00 Lei
74,00 Lei cu TVA

Apa de gura naturala, fara fluor sau alcool, Sea Fresh Jason este ideala pentru a preveni aparitia cariilor si pentru a mentine sanatatea danturii. Intareste smaltul dintilor si improspateaza respiratia.

Pentru un zambet stralucitor si sanatos introdu in rutina zilnica de ingrijire pasta de dinti si apa de gura Sea Fresh de la Jason.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Apa de gura naturala Sea Fresh, 473ml - Jason

Apa de gura cu alge verzi-albastre active biologic, sare de mare si minerale ajuta la detoxifierea si intarirea gingiilor si dintilor.
Extractul de susan salbatic neutralizeaza bacteriile si acizii zaharosi. Menta puternica lasa respiratia proaspata.

Fara alcool, Fara zahar, Fara fluor.

Ingrediente: aqua (water), glycerin, polysorbate 20, mentha viridis (spearmint) leaf oil, aloe barbadensis leaf juice*, calendula officinalis flower extract, citrus grandis (grapefruit)   seed extract, chlorella pyrenoidosa extract, echinacea angustifolia extract, hamamelis virginiana (witch hazel) water, hydrastis canadensis (golden seal) extract, perilla ocymoides seed extract, ascorbic acid, calcium ascorbate, menthol, sodium bicarbonate, sea salt

* ingrediente bio

Nou

JASON Natural Products, producator de cosmetice sanatoase din 1959, a fost un pionier al produselor naturale pentru intreaga familie, oferind consumatorilor o alternativa eficienta si ecologica la produsele cosmetice pline de chimicale din comert. 

Deodorantele Jason ofera o protectie naturala eficienta impotriva transpiratiei, Nu contin aluminiu, alcool sau parabeni, previn cresterea microorganismelor responsabile de mirosul neplacut, confera o senzatie de prospetime pe durata intregii zile.

Pastele de dinti Jason sunt ideale pentru a pastra sanatatea cavitatii bucale. Contribuie la o dantura sanatoasa pentru ca protejeaza impotriva tartrului si a cariilor, ajuta la indepartarea petelor de pe suprafata dintilor in mod natural, ofera dintilor stralucire si combat respiratia neplacuta.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .