Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality, 200ml - Khadi
Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality, 200ml - Khadi
Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality, 200ml - Khadi
Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality, 200ml - Khadi
Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality, 200ml - Khadi
Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality, 200ml - Khadi
Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality, 200ml - Khadi
Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality, 200ml - Khadi

Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality, 200ml - Khadi

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Khadi   |  
KHA55  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei cu TVA

Parul tau se ingrasa foarte repede? Te confrunti cu un par fara vitalitate si textura?

Incearca samponul ayurvedic Orange Vitality de la Khadi. Energizeaza parul tern, gras, revitalizeaza radacina, ii confera textura si stralucire.

Formula Ayurvedica Naturala, Vegan, fara silicon.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon ayurvedic revitalizant Orange Vitality Khadi, 200ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Sampon ayurvedic natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica pentru parul care se ingrasa rapid. Samponul regleaza productia de sebum, confera parului stralucire, curata scalpul bine, previne infectii ale scalpului si despicarea varfurilor.

Ph-ul samponului Khadi Orange Vitality pentru parul normal si gras este 4 - 5.

Efectul magic al samponului khadi Lavender Sensitive Ayurvedic se datoareaza elixirului Khadi, care este obtinut printr-un proces meticulos conform formulelor ayurvedice antice. Plantele medicinale, fructele si frunzele plantelor indiene sunt combinate intr-un amestec magic care are numeroase beneficii pentru scalp si par:

Uleiul de portocale revigoreaza scalpul, are un efect astringent si confera parului lejeritate si elasticitate.

Turmericul regleaza secretia de sebum, Nut Grass are proprietati antiinflamatorii, amla intareste radacina, vitaminizeaza parul si scalpul, combate caderea, confera stralucire si volum. Fructele de Daruharidra, bogate in vitamina C,  stimuleaza circulatia, iar impreuna cu mimoza catechu calmeaza si revigoreaza scalpului. 

Shikakai imbunatateste textura parului, il curata parul in mod delicat, stimuleaza cresterea, si ii confera felexibilitate si stralucire. Aloe vera revigoreaza scalpul si hidrateaza parul. Reetha creeaza o spuma delicata care care curata parul in mod delicat.

Utilizare Sampon ayurvedic Orange Vitality Khadi: se spumeaza o mica cantitate de sampon cu apa, se aplica pe scalp si par, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste cu apa calduta. Pentru dozarea samponului se poate folosi recipientul de diluare a samponului Khadi.

Utilizare impreuna cu alte produse Khadi:

Samponul ayurvedic Orange Vitality Khadi, creat special pentru scalpul cu probleme, se poate folosi impreuna cu urmatoarele produse pentru par Khadi:

- sampon pentru volum si stralucire Amla Khadi - intareste radacina si confera stralucire
- ulei de par Vitality Grow Khadi - revitalizeaza radacinile, stimuleaza crestera parului, hidrateaza
- ulei reparator Rose Repair Khadi -  ideal pentru hidratarea parului uscat si a varfurilor uscate.

Curatarea parului in Ayurveda: in lumea occidentala, spalarea parului este considerata o necesitate zilnica, in timp ce in ayurveda, spalarea parului are o semnificatie mai profunda, face parte dintr-o ceremonie holistica in care aura si corpul fizic nu doar sunt curatate, ci si eliberate de energiile negative. Cu ajutorul elixirului Khadi, la fiecare spalare,  mintea, trupul si sufletul sunt din nou in armonie.

Ingrediente: Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Sodium Pca, Limonene**, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Erythritol, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside,Sodium Citrate, Coco-Caprylate, Oryza Sativa Bran Oil*, Acacia Catechu Wood Extract*, Berberis Aristata Root Extract*, Cyperus Scariosus Root Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Betaine, Citrus Limon Peel Oil*, Citrus Nobilis Peel Oil, Sodium Gluconate, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Curcuma Longa Root Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Sodium Lactate, Hydrolyzed Wheat Protein, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Citral**, Linalool**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* ingredient bio
** componente ale uleiurilor esentiale
*** obtinut din ingrediente organice

vegan
on
Alege tipul de Par
Par Gras, Matreata
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Foarte multimita

Este foarte concentrat, trebuie diluat cu apa, altfel se consuma foarte repede fiindca esti tentat sa tot adaugi sampon din cauza ca nu prea face spuma. Eu pun cite o portie dupa ochi intr-o sticluta si amestec cu apa cam 1:1. La prima spalare nu prea face spuma, dar la a doua face aproape ca un sampon obisnuit. Are un miros foarte placut, sunt foarte multumita de tot ce am folosit de la Khadi pina acum.


group_work .