Se afiseaza 1-18 din 18 articole
Protectie solara ten

Crema cu protectie solara (SPF50, SPF30, SPF15) este esentiala pentru sanatatea si frumusetea pielii tenului. Pentru a minimaliza riscurile de arsuri solare, pete pigmentare si aparitia prematura a ridurilor alege o crema ce protejeaza tenul impotriva radiatiilor UVA si UVB si permite obtinerea unui bronz sanatos, natural, uniform si rezistent.

Pentru a mentine pielea sanatoasa si tanara este importanta alegerea unor filtre solare eficiente care sa protejeze pielea de efectele negative ale expunerii la soare. Cremele solare Bioearth nu contin filtre solare precum benzophenone-3, methylbenzylidencamphor si paraaminobenzoico acid (PABA), frecvent utilizate in produsele solare.

4 motive ca sa folosesti zilnic crema cu protectie solara pentru ten

Previne imbatranirea pielii - Folosirea zilnica a unei creme cu protectie solara este secretul pentru a avea o piele frumoasa si radianta. Persoanele care se expun frecvent la soare fara sa foloseasca o crema cu SPF dezvolta semne de imbatranire mult mai repede decat persoanele care au introdus in rutina zilnica de ingrijire a tenului o crema solara. Expunerea fara protectie la razele ultraviolete deterioreaza pielea si duce la aparitia ridurilor.

Previne arsurile solare - Razele ultraviolete sunt raspunzatoare de arsurile solare. Pielea afectata devine rosie, inflamata, sensibila si fierbinte la atingere. Pot aparea si vezicule (basici umplute cu lichid), iar daca arsurile solare sunt severe, pot aparea dureri de cap, frisoane sau febra. Vindecarea poate sa dureze cateva zile. Folosirea unei creme cu FPS previne arsurile solare si salveaza vacanta mult asteptata. Pentru a preveni arsurile solare, chiar si in zilele innorate sau mai racoroase este importat sa se evite expunerea la soare intre 10-16, atunci cand soarele este foarte puternic, sa se foloseasca haine si accesorii (palarie, ochelari) care sa protejeze pielea, sa se foloseascain mod frecvent si in cantitate mare o crema cu factor de protectie, sa se foloseasca un balsam de buze cu SPF.

Diminueaza riscul de cancer de piele - Riscul aparitiei cancerului de piele scade daca crema solara cu SPF face parte din rutina zilnica de ingrijire a pielii. Este cauzat de expunerea la soare fara protectie si de arsurile solare care apar devreme in viata. Crema solara nu este un moft ci un mod prin care putem proteja pielea de riscul de diferite tipuri de cancer de piele, in special melanomul.

Previne aparatia petelor pigmentare (hiperpigmentarea) - Cea mai buna metoda de a trata hiperpigmentarea este sa o previi. Crema cu factor de protectie pentru ten previne aparitia petelor solare, care de obicei sunt de culoare maroniu inchis, si care apar pe zonele cele mai expuse la soare: ten, piept, maini, spate. Acestea apar cand este produsa prea multa melanina ca urmare a expuneri la soare in exces fara protectie.

Pentru a preveni efectele negative pe care soarele le poate avea asupra pielii, chiar si in zilele innorate sau mai racoroase, este importat sa se evite expunerea la soare intre 10-16, atunci cand soarele este foarte puternic, sa se foloseasca haine si accesorii (palarie, ochelari) care sa protejeze pielea, sa se foloseasca in mod frecvent si in cantitate mare o crema cu factor de protectie si un balsam de buze cu SPF.