Sampon reparator cu trandafir de Damasc Khadi
Sampon reparator cu trandafir de Damasc
trandafir de Damasc Khadi
Sampon reparator cu trandafir de Damasc - verso
Sampon reparator cu trandafir de Damasc Khadi
Sampon reparator cu trandafir de Damasc
trandafir de Damasc Khadi
Sampon reparator cu trandafir de Damasc - verso

Sampon reparator cu trandafir de Damasc Khadi

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 3 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA57  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei cu TVA

Sampon natural pe baza de plante ayurvedice indicat pentru parul degradat. Rehidrateaza si intareste firele de par, regenereaza parul degradat si-i confera stralucire.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Sampon ayurvedic reparator cu trandafir Khadi, 200ml  (Sampon Rose Repair Elixir)
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦


Sampon ayurvedic natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica pentru repararea parului degradat. Samponul confera stralucire parului, rehidrateaza si intareste firul de par
. Parfumul samponului este dat uleiul esential de neroli (flori de portocal).

Proteinele din grau
si migdale, ceramidele si squalanul repara parul degradat.

Florile de trandafir chinezesc
sunt utilizate in mod traditional ca balsam natural.
Radacina de lemn dulce si petalele de trandafir de Damasc ajuta la mentinerea nivelului de hidratare a parului si previn deshidratarea parului. 

Amla si Shikakai sunt sampoane si balsamuri naturale pentru par care intaresc firele de par si previn despicarea varfurilor. Proteinele de grau si migdale,  Shikakai si Amla lasa parul matasos si usor de pieptanat (au efectul balsamului de par). Jamun contribuie la reglarea productiei de sebum, iar Lodhra previne infectiile scalpului.
 
Ph-ul samponului Khadi cu trandafir pentru parul degradat este 3.5.

Elixirul samponului cu trandafir Khadi contine vetiver (proprietati de regenerare si de intinerire), trandafir (regenerare si antiimbatranire), hibiscus (intareste si confera elasticitate), amla (intareste si hraneste), shikakai (imbunatateste structura parului)lemn dulce (proprietati detox si antiinflamatorii), reetha (curata in mod delicat), aloe vera (hidrateaza)

Elixirul se obtine prin fierberea plantelor in recipiente de cupru in aer liber conform unei retete ayurvedice antice. Ingredientul astfel obtinut are numeroase beneficii pentru par. Plantele sunt culese manual si sunt folosite in medicina ayurvedica.

Utilizare Sampon ayurvedic cu lavanda Sampon reparator Khadi: se spumeaza o mica cantitate de sampon cu apa, se aplica pe scalp si par, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste cu apa calduta. Pentru dozarea samponului se poate folosi recipientul de diluare a samponului Khadi.

Utilizare impreuna cu alte produse Khadi:

Samponul ayurvedic cu trandafir Rose Repair Khadi, creat special pentru parul uscat, degradat, vopsit chimic, se poate folosi impreuna cu urmatoarele produse pentru par Khadi:

- samponul elixir cu amla Khadi - face ca parul sa fie mai rezistent, ii confera stralucire si volum
- uleiul reparator cu trandafir Khadi care este un cocktail de ingrediente nutritive pentru par. Contine vitamine, antioxidanti si minerale.
- uleiul cu amla Strong Amla Khadi care completeaza efectele samponului cu trandafir. Intareste radacina, combate caderea parului si confera elasticitate parului.

Curatarea parului in Ayurveda: in lumea occidentala, spalarea parului este considerata o necesitate zilnica, in timp ce in ayurveda, spalarea parului are o semnificatie mai profunda, face parte dintr-o ceremonie holistica in care aura si corpul fizic nu doar sunt curatate, ci si eliberate de energiile negative. Cu ajutorul elixirului Khadi, la fiecare spalare,  mintea, trupul si sufletul sunt din nou in armonie.


Ingrediente INCI:

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Pca, Coco-Caprylate/Caprate, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil*, Squalene, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Extract*, Symplocos Racemosa Bark Extract*, Vetiveria Zizanoides Root Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool**, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Limonene**, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Geraniol**, Citronellol**, Hydroxycitronellal**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

*ingredient bio | **componente ale uleiurilor esentiale | ***obtinut din ingrediente bio

99,8 % ingrediente de origine naturala

vegan
on
Alege tipul de Par
Par uscat, tratat
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Sampoane CG
bio
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (3)

Bazat pe 3 recenzii - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

eficient

Curăță părul eficient și redă sănătatea părului degradat după o utilizare de mai lungă durată.


0 1 2 3 4
(5/5

Sampon de calitate si eficient

Samponul are un parfum natural destul de puternic in timpul folosirii, care se simte insa foarte placut dupa spalare. Parul nu mai cade decat foarte putin, se simte intr-adevar revitalizat si bine ingrijit, se ingrasa mai greu (dar nu si daca stai toata ziua cu mainile in par). Eu las samponul sa actioneze cateva minute inainte de clatire.


0 1 2 3 4
(5/5

Foarte bun

Un sampon de calitate. M-a tinut 3 luni cu spalare o data pe saptamana. Parul este matasos si voluminos, si, mai ales, puternic.


group_work .